pendik escort bayan
ak

Memurların 4. Dönem Toplu Sözleşmesi

23.08.2017 - 16:38, Güncelleme: 23.08.2017 - 16:38
 

Memurların 4. Dönem Toplu Sözleşmesi

ESKİŞEHİR (AA) - EĞİTİM-BİR-SEN Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi'ne...

ESKİŞEHİR (AA) - EĞİTİM-BİR-SEN Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi'ne ilişkin, "Maaş artışı yönünden tatmin edici bir sonuca ulaşamasak bile toplamda elde ettiğimiz 258 kazanım göz ardı edilmemeli." dedi. Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, ülke daha dün bir işgal girişimine maruz kalmışken "para, para" diyerek şahıslarını düşünemeceklerini belirterek, "Bize 'memuru sattı' diyenlere, 'başkanları vekillik peşinde koştu' diyenlere şu soruyu soralım. Geçmişte sizin başkanlarınız, nerede ve ne işle meşgul olmuşlar? MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ile hizmet kollarımızın genel başkanları azami derecede toplu sözleşme için gayret sarfetti. Maaş artışı yönünden tatmin edici bir sonuca ulaşamasak bile toplamda elde ettiğimiz 258 kazanım gözardı edilmemeli." ifadelerini kullandı.Yıldırım, eleştirileri yapan sendikaların yetkili olduğu döneme bakıp, eleştiri yapması gerektiğini ifade etti.
ESKİŞEHİR (AA) - EĞİTİM-BİR-SEN Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi'ne...

ESKİŞEHİR (AA) - EĞİTİM-BİR-SEN Eskişehir 2 Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım, hükümet ile memurlar arasındaki 4. Dönem Toplu Sözleşmesi'ne ilişkin, "Maaş artışı yönünden tatmin edici bir sonuca ulaşamasak bile toplamda elde ettiğimiz 258 kazanım göz ardı edilmemeli." dedi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, ülke daha dün bir işgal girişimine maruz kalmışken "para, para" diyerek şahıslarını düşünemeceklerini belirterek, "Bize 'memuru sattı' diyenlere, 'başkanları vekillik peşinde koştu' diyenlere şu soruyu soralım. Geçmişte sizin başkanlarınız, nerede ve ne işle meşgul olmuşlar? MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ile hizmet kollarımızın genel başkanları azami derecede toplu sözleşme için gayret sarfetti. Maaş artışı yönünden tatmin edici bir sonuca ulaşamasak bile toplamda elde ettiğimiz 258 kazanım gözardı edilmemeli." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, eleştirileri yapan sendikaların yetkili olduğu döneme bakıp, eleştiri yapması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.