pendik escort bayan
ak

Memurlara Verilecek Zam Belli Oldu

Spor 22.08.2015 - 16:38, Güncelleme: 22.08.2015 - 16:38
 

Memurlara Verilecek Zam Belli Oldu

Memurların zam pazarlığı sonuçlandı. Memur zammı 2016'da yüzde 6+5, 2017'de ise yüzde 3+4 şeklinde olacak.

Yapılan görüşmelerden sonra memur sendikaları ile bir anlaşmaya vardıklarını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  toplamda 169 konuda mutabakat sağlandığını açıkladı.Bu kazanımların tüm kamu çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Bakan Çelik, memurlaraın maaşlarına 2016'da yüzde 6+5,  2017'de ise yüzde 3+4 artış yapılması konusunda anlaşıldığını söyledi. Bu artışların yanı sıra enflasyon farklarının da kamu çalışanlarına ödeneceğini söyleyen Bakan Çelik, 1 milyon 825 bin kamu emeklisinin de bu maaş artışından yararlanacağını vurguladı. Kamu emekçilerine bir müjdesi daha olduğunu söyleyen Bakan Çelik,  2015 yılının Eylül ayından geçerli olmak üzere memur emeklilerinin tazminatlarında yapılacak düzenleme ile memur aylıklarında 100 TL artış sağlanacağını ve yeni emekli olacak memurların da ikramiyelerinde 3 bin 765 TL artış yaşanacağını söyledi.Maaş artışlarının yanı sıra birçok konuda iyileştirmede yapıldı. Kaynak: Habervaktim.com
Memurların zam pazarlığı sonuçlandı. Memur zammı 2016'da yüzde 6+5, 2017'de ise yüzde 3+4 şeklinde olacak.

Yapılan görüşmelerden sonra memur sendikaları ile bir anlaşmaya vardıklarını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  toplamda 169 konuda mutabakat sağlandığını açıkladı.

Bu kazanımların tüm kamu çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Bakan Çelik, memurlaraın maaşlarına 2016'da yüzde 6+5,  2017'de ise yüzde 3+4 artış yapılması konusunda anlaşıldığını söyledi.

 

Bu artışların yanı sıra enflasyon farklarının da kamu çalışanlarına ödeneceğini söyleyen Bakan Çelik, 1 milyon 825 bin kamu emeklisinin de bu maaş artışından yararlanacağını vurguladı.

 

Kamu emekçilerine bir müjdesi daha olduğunu söyleyen Bakan Çelik,  2015 yılının Eylül ayından geçerli olmak üzere memur emeklilerinin tazminatlarında yapılacak düzenleme ile memur aylıklarında 100 TL artış sağlanacağını ve yeni emekli olacak memurların da ikramiyelerinde 3 bin 765 TL artış yaşanacağını söyledi.

Maaş artışlarının yanı sıra birçok konuda iyileştirmede yapıldı.

 

Kaynak: Habervaktim.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.