pendik escort bayan
ak

Memur-sen Genel Başkanı Yalçın, Karaman'da:

28.07.2016 - 01:03, Güncelleme: 28.07.2016 - 01:03
 

Memur-sen Genel Başkanı Yalçın, Karaman'da:

"Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok"

KARAMAN (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok." dedi. Yalçın, Aktekke Kent Meydanı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Evinize dönebilirsiniz'' dediği ana kadar meydanlarda duracaklarını söyledi.Türkiye'nin üçüncü sınıf bir ülke olmadığını dile getiren Yalçın, "Darbe yapmak isteyenler artık bir kez daha düşünecekler çünkü tankın önüne yatan halk var. Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok. Çünkü bu ülke sadece Türkiye topraklarıyla sınırlı bir ülke değil. Bangladeş, Arakan'daki insanlar Türkiye için dua ediyor." diye konuştu. Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz’dan itibaren gösterilen dik duruşun devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:"17-25 Aralık’ta başarılı olamayınca Türklerle Kürtleri birbirine kırdırtmaya çalıştılar. Masum çocukların canına kastettiler. O yetmedi en amansız darbe girişimini bu ülkenin kendi vergisiyle aldığı silahları, tankları, tüfekleri milletin üzerine sıkarak ihanet çetesinin piyonlarıyla, satılmışlarıyla esir almaya kalktılar ama bu millet büyük bir millet. Arap dünyası gazetelerinde 'Erdoğan bu gücü nereden alıyor?' diyor. Meydanları kastediyor. Onun için size yürekten teşekkür ediyorum."Konuşmaların ardından sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.
"Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok"
KARAMAN (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok." dedi.
Yalçın, Aktekke Kent Meydanı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Evinize dönebilirsiniz'' dediği ana kadar meydanlarda duracaklarını söyledi.
Türkiye'nin üçüncü sınıf bir ülke olmadığını dile getiren Yalçın, "Darbe yapmak isteyenler artık bir kez daha düşünecekler çünkü tankın önüne yatan halk var. Darbelere artık müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkeyi üçüncü sınıf bir ülke haline getirmeye kimsenin hakkı yok. Çünkü bu ülke sadece Türkiye topraklarıyla sınırlı bir ülke değil. Bangladeş, Arakan'daki insanlar Türkiye için dua ediyor." diye konuştu.
Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz’dan itibaren gösterilen dik duruşun devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:
"17-25 Aralık’ta başarılı olamayınca Türklerle Kürtleri birbirine kırdırtmaya çalıştılar. Masum çocukların canına kastettiler. O yetmedi en amansız darbe girişimini bu ülkenin kendi vergisiyle aldığı silahları, tankları, tüfekleri milletin üzerine sıkarak ihanet çetesinin piyonlarıyla, satılmışlarıyla esir almaya kalktılar ama bu millet büyük bir millet. Arap dünyası gazetelerinde 'Erdoğan bu gücü nereden alıyor?' diyor. Meydanları kastediyor. Onun için size yürekten teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.