pendik escort bayan
ak

Melikgazi'de Ygs Ve Lys Kurs Kayıtları Başladı

13.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 13.08.2017 - 14:18
 

Melikgazi'de Ygs Ve Lys Kurs Kayıtları Başladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince açılacak YGS ve LYS kursuna kayıtların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince açılacak YGS ve LYS kursuna kayıtların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak her zaman eğitimin yatırımcısı ve hizmetkarı olduklarını, gerçekleştirilen yatırımla da bunu her zaman kanıtladıklarını belirtti. Bu anlayışla okulların açılmasıyla hafta sonları tatilini fırsata dönüştürerek, sosyal ve spor merkezlerinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) yönelik kurslar açacaklarını kaydeden Büyükkılıç, "Açılacak kurslara öğrenci kayıtları başladı. Kayıt için kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi yeterlidir. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince açılacak YGS ve LYS kursuna kayıtların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesince açılacak YGS ve LYS kursuna kayıtların başladığı bildirildi.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak her zaman eğitimin yatırımcısı ve hizmetkarı olduklarını, gerçekleştirilen yatırımla da bunu her zaman kanıtladıklarını belirtti.

Bu anlayışla okulların açılmasıyla hafta sonları tatilini fırsata dönüştürerek, sosyal ve spor merkezlerinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) yönelik kurslar açacaklarını kaydeden Büyükkılıç, "Açılacak kurslara öğrenci kayıtları başladı. Kayıt için kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi yeterlidir. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.