pendik escort bayan
ak

Melikgazi'de Okullar Eğitime Hazır

11.09.2018 - 13:28, Güncelleme: 11.09.2018 - 13:28
 

Melikgazi'de Okullar Eğitime Hazır

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle her zaman eğitim...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle her zaman eğitim dostu belediye olduğunu belirtti.Büyükkılıç yaptığı yazılı açıklamada, okul idarelerinin taleplerini yerine getirdiklerini, bu kapsamda okullarda spor sahalarını ve arızalı spor aletlerini onardıklarını, okulları haşerelere karşı ilaçladıklarını bildirdi.Melikgazi Belediyesi bünyesindeki okulların eğitime hazır olduğunu anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Şimdiye kadar 12 ilk ve ortaokul ile 3 ana okul binasını tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğünün hizmetine sunduk. Okullarımız 17 Eylül'de eğitime başlamak için hazır durumda. Bunun yanı sıra okullara bağlantılı tüm yollarda ulaşım sağlanabilmesi için gerekli tedbirler alındı. Özellikle sürücülerden okul yolları, güzergahları ve önlerinde hız yapmamalarını istiyoruz."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle her zaman eğitim...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle her zaman eğitim dostu belediye olduğunu belirtti.

Büyükkılıç yaptığı yazılı açıklamada, okul idarelerinin taleplerini yerine getirdiklerini, bu kapsamda okullarda spor sahalarını ve arızalı spor aletlerini onardıklarını, okulları haşerelere karşı ilaçladıklarını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi bünyesindeki okulların eğitime hazır olduğunu anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Şimdiye kadar 12 ilk ve ortaokul ile 3 ana okul binasını tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğünün hizmetine sunduk. Okullarımız 17 Eylül'de eğitime başlamak için hazır durumda. Bunun yanı sıra okullara bağlantılı tüm yollarda ulaşım sağlanabilmesi için gerekli tedbirler alındı. Özellikle sürücülerden okul yolları, güzergahları ve önlerinde hız yapmamalarını istiyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.