pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi'de Karla Mücadele

21.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 21.11.2017 - 16:43
 

Melikgazi'de Karla Mücadele

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını bildirdi.Başkan Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını bildirdi.Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, kette öğleden sonra başlayan kar yağışının ulaşımı olumsuz etkileyeceğini ancak Melikgazi ekiplerinin hazır kıta olarak görevlerinin başında olduğunu belirtti.Karla mücadele ekiplerinin buzlanmaya karşı tuzlama çalışması için hazırlık yaptıklarını belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile kasım ayında planlama yapıldı. Bölge, planlama kapsamında çalışma programına hazırlandı. Belediyenin kamyon, greyder araçlarından hariç araç kiralama ile hizmetin daha seri ve verimli olması için çalışıyoruz. Daha önce organize ve koordine edilen ekipler vardiya usulü çalışma yapacaklardır. Özellikle ana cadde ve bulvarlar da, Battalgazi, Erciyes, Asım Köksal, Konaklar caddeleri, Gesi yolu, Kıranardı yolu, Turan, Subaşı yolları gibi eğimli yollarda tuzlama çalışmaları önem arz etmektedir."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını bildirdi.Başkan Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını bildirdi.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, kette öğleden sonra başlayan kar yağışının ulaşımı olumsuz etkileyeceğini ancak Melikgazi ekiplerinin hazır kıta olarak görevlerinin başında olduğunu belirtti.

Karla mücadele ekiplerinin buzlanmaya karşı tuzlama çalışması için hazırlık yaptıklarını belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile kasım ayında planlama yapıldı. Bölge, planlama kapsamında çalışma programına hazırlandı. Belediyenin kamyon, greyder araçlarından hariç araç kiralama ile hizmetin daha seri ve verimli olması için çalışıyoruz.

Daha önce organize ve koordine edilen ekipler vardiya usulü çalışma yapacaklardır. Özellikle ana cadde ve bulvarlar da, Battalgazi, Erciyes, Asım Köksal, Konaklar caddeleri, Gesi yolu, Kıranardı yolu, Turan, Subaşı yolları gibi eğimli yollarda tuzlama çalışmaları önem arz etmektedir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.