pendik escort bayan
ak

Melikgazi'de Ceviz Yetiştiriciliği Kursu Kayıtları Başladı

17.09.2018 - 15:13, Güncelleme: 17.09.2018 - 15:13
 

Melikgazi'de Ceviz Yetiştiriciliği Kursu Kayıtları Başladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MELMEK) bünyesinde açılan ceviz yetiştiriciliği eğitimleri için kayıtlar başladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MELMEK) bünyesinde açılan ceviz yetiştiriciliği eğitimleri için kayıtlar başladı.Belediyeden yapılan açıklamada, Melikgazi Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle MELMEK'te ceviz yetiştiriciliği kursu düzenlendiği belirtilerek, kurs başvuralarının kabul edildiği kaydedildi. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı açıklamada, ceviz yetiştiriciliği kursunda eğitimlerin teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirileceğini ve bu sayede kursiyerlerin sertifikalı birer ceviz yetiştiricisi olmalarının sağlanacağını belirtti. Ceviz yetiştiriciliğinin düşük maliyetli ancak ekonomik olarak ciddi gelir getirici olduğuna işaret eden Büyükkılıç, "Düzenleyeceğimiz kurs sayesinde kursiyerlerimize 3 ayda 80 saat boyunca teorik ve uygulamalı eğitim vermek suretiyle nitelikli ceviz yetiştiricisi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MELMEK) bünyesinde açılan ceviz yetiştiriciliği eğitimleri için kayıtlar başladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MELMEK) bünyesinde açılan ceviz yetiştiriciliği eğitimleri için kayıtlar başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Melikgazi Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle MELMEK'te ceviz yetiştiriciliği kursu düzenlendiği belirtilerek, kurs başvuralarının kabul edildiği kaydedildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı açıklamada, ceviz yetiştiriciliği kursunda eğitimlerin teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleştirileceğini ve bu sayede kursiyerlerin sertifikalı birer ceviz yetiştiricisi olmalarının sağlanacağını belirtti.

Ceviz yetiştiriciliğinin düşük maliyetli ancak ekonomik olarak ciddi gelir getirici olduğuna işaret eden Büyükkılıç, "Düzenleyeceğimiz kurs sayesinde kursiyerlerimize 3 ayda 80 saat boyunca teorik ve uygulamalı eğitim vermek suretiyle nitelikli ceviz yetiştiricisi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.