pendik escort bayan
ak

Melikgazi'de Bilim Ve Sanat Merkezine Yer Tahsisi

07.11.2017 - 16:38, Güncelleme: 07.11.2017 - 16:38
 

Melikgazi'de Bilim Ve Sanat Merkezine Yer Tahsisi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne yer tahsis edildi.Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne yer tahsis edildi.Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine her zaman destek olduklarını ifade etti.Belediye olarak 23 tarihi yapıyı aslına uygun onardıklarını ve hizmete sunduklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Melikgazi Belediyesi olarak mülkiyeti belediyemize ait olan Gülük Mahallesi'ndeki 2 katlı ve kullanım alanı 220 metrekare olan sivil mimari yapıyı Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne tahsis ettik. 2016'da aslına uygun onarımı yapılan tarihi yapı, kullanılan inşa malzeme ve yapısı 19. yüzyılın tüm güzelliklerini taşımaktadır. Bu nadide yapı bundan böyle bilim ve sanatın hizmetinde olacaktır. Tarihi yapı olup bir kültür hazinesidir."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne yer tahsis edildi.Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi tarafından Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne yer tahsis edildi.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine her zaman destek olduklarını ifade etti.

Belediye olarak 23 tarihi yapıyı aslına uygun onardıklarını ve hizmete sunduklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Melikgazi Belediyesi olarak mülkiyeti belediyemize ait olan Gülük Mahallesi'ndeki 2 katlı ve kullanım alanı 220 metrekare olan sivil mimari yapıyı Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'ne tahsis ettik. 2016'da aslına uygun onarımı yapılan tarihi yapı, kullanılan inşa malzeme ve yapısı 19. yüzyılın tüm güzelliklerini taşımaktadır. Bu nadide yapı bundan böyle bilim ve sanatın hizmetinde olacaktır. Tarihi yapı olup bir kültür hazinesidir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.