pendik escort bayan
ak

Melikgazi'de Arsa Satışları

27.03.2017 - 14:18, Güncelleme: 27.03.2017 - 14:18
 

Melikgazi'de Arsa Satışları

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 59 mesken, 19 iş yeri, 8 bağ ve sayfiye arsasının ihale ile satılacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 59 mesken, 19 iş yeri, 8 bağ ve sayfiye arsasının ihale ile satılacağını bildirdi. Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak mülkiyeti belediyeye ait olan arsa ve iş yerlerini satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturduklarını hem de piyasadaki arsa darlığını hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırdıklarını belirtti.İlçe sınırlarında 17 semtte bulunan 86 arsanın ilkbaharda satışa sunulacağını ifade eden Büyükkılıç, satılacak arsalar içerisinde konut, iş yeri, bağ ve sayfiye arsası olduğu gibi yapılı ev ve iş yerinin de bulunduğu yapıların girişimciler için önemli olduğunu kaydetti. Belediye Meclisi'nden 86 arsa satışı için yetki aldıklarını ve arsa satışları ihalesini 4 Nisan'da yapacaklarını hatırlatan Büyükkılıç, satışlarından elde edilecek gelirle ilçeye spor alanları, park ve bahçe, kapalı semt pazar yerleri, otopark ve sosyal konutlar inşa edileceğini aktardı.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 59 mesken, 19 iş yeri, 8 bağ ve sayfiye arsasının ihale ile satılacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait 59 mesken, 19 iş yeri, 8 bağ ve sayfiye arsasının ihale ile satılacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak mülkiyeti belediyeye ait olan arsa ve iş yerlerini satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturduklarını hem de piyasadaki arsa darlığını hafifleterek ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırdıklarını belirtti.

İlçe sınırlarında 17 semtte bulunan 86 arsanın ilkbaharda satışa sunulacağını ifade eden Büyükkılıç, satılacak arsalar içerisinde konut, iş yeri, bağ ve sayfiye arsası olduğu gibi yapılı ev ve iş yerinin de bulunduğu yapıların girişimciler için önemli olduğunu kaydetti.

Belediye Meclisi'nden 86 arsa satışı için yetki aldıklarını ve arsa satışları ihalesini 4 Nisan'da yapacaklarını hatırlatan Büyükkılıç, satışlarından elde edilecek gelirle ilçeye spor alanları, park ve bahçe, kapalı semt pazar yerleri, otopark ve sosyal konutlar inşa edileceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.