pendik escort bayan
ak

Melikgazi Belediyesinin Bir Gözü Sosyal Medyada

17.07.2018 - 12:13, Güncelleme: 17.07.2018 - 12:13
 

Melikgazi Belediyesinin Bir Gözü Sosyal Medyada

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin vatandaşların istek ve önerilerini sosyal medya hesapları üzerinden de takip ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin vatandaşların istek ve önerilerini sosyal medya hesapları üzerinden de takip ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sosyal medya hesapları sadece duyuru ve ileti amaçlı değil, vatandaşların istek ve önerilerini öğrenmek amacıyla da kullanılıyor. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını ve kurumsal olarak sosyal medyada yer aldıklarını belirtti. Vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımızın sosyal mecralar aracılığıyla bize ilettikleri düşünce ve isteklerini dinliyor, takip ediyor, değerlendiriyor ve sonuçlandırıyoruz. Her talep ve önerileri raporluyor ve yanıtlıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetlerinden ve faaliyetlerinden daha hızlı bir şekilde haberdar olmalarını sağlıyoruz. Sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor. Bu bakımdan Melikgazi Belediyesi olarak sosyal medyaya önem vererek, takipçilerimizden gelen istekle düşüncelerle kendimizi ve hizmetlerimizi geliştirebiliyoruz."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin vatandaşların istek ve önerilerini sosyal medya hesapları üzerinden de takip ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin vatandaşların istek ve önerilerini sosyal medya hesapları üzerinden de takip ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sosyal medya hesapları sadece duyuru ve ileti amaçlı değil, vatandaşların istek ve önerilerini öğrenmek amacıyla da kullanılıyor.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını ve kurumsal olarak sosyal medyada yer aldıklarını belirtti.

Vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sosyal mecralar aracılığıyla bize ilettikleri düşünce ve isteklerini dinliyor, takip ediyor, değerlendiriyor ve sonuçlandırıyoruz. Her talep ve önerileri raporluyor ve yanıtlıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetlerinden ve faaliyetlerinden daha hızlı bir şekilde haberdar olmalarını sağlıyoruz. Sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor. Bu bakımdan Melikgazi Belediyesi olarak sosyal medyaya önem vererek, takipçilerimizden gelen istekle düşüncelerle kendimizi ve hizmetlerimizi geliştirebiliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.