pendik escort bayan
ak

Melikgazi Belediyesi'nden İstihdama Destek

19.09.2017 - 15:08, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:08
 

Melikgazi Belediyesi'nden İstihdama Destek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye ait 15 iş yerinin ihale ile kiraya verilerek istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye ait 15 iş yerinin ihale ile kiraya verilerek istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını bildirdi.Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, iş kurmak ve iş yeri açmak isteyenler için bir fırsat sunduklarını, piyasada ve ihale ile ekonomide hareketlilik sağlayacaklarını kaydetti.İstihdamın artması için çalıştıklarını vurgulayan Büyükkılıç, "Mülkiyeti belediyemize ait olan salon, iş yeri, kafeterya, büro ve çay ocağı gibi yerleri ihale ile kiraya vereceğiz. Böylece hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz hem de ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz. İş yerlerinin ihalesi 26 Eylül'de yapılacak." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye ait 15 iş yerinin ihale ile kiraya verilerek istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye ait 15 iş yerinin ihale ile kiraya verilerek istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, iş kurmak ve iş yeri açmak isteyenler için bir fırsat sunduklarını, piyasada ve ihale ile ekonomide hareketlilik sağlayacaklarını kaydetti.

İstihdamın artması için çalıştıklarını vurgulayan Büyükkılıç, "Mülkiyeti belediyemize ait olan salon, iş yeri, kafeterya, büro ve çay ocağı gibi yerleri ihale ile kiraya vereceğiz. Böylece hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz hem de ekonomiye ve istihdama hareketlilik kazandırıyoruz. İş yerlerinin ihalesi 26 Eylül'de yapılacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.