pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Melikgazi Belediyesinden Bayram Mesai Düzeni

16.08.2017 - 12:53, Güncelleme: 16.08.2017 - 12:53
 

Melikgazi Belediyesinden Bayram Mesai Düzeni

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin, 10 günlük bayram tatili döneminde vardiyalı çalışma düzeni uygulayacağı bildirildi. Melikgazi Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin, 10 günlük bayram tatili döneminde vardiyalı çalışma düzeni uygulayacağı bildirildi. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin kamu hizmeti sunan birimlerinin bayram tatili olan 26 Ağustos-5 Eylül döneminde vardiya usulüyle çalışacağını belirtti. Çöp toplama, park ve bahçelerin bakımı ve temizliği, piyasa denetimleri, yol bakım ile ilaçlama gibi hizmetlerin aksamadan yürütüleceğini dile getiren Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Beşikten mezara kadar hizmet sunan ve bu hizmetleri sunması için görevlendirilen belediyelerin aslında kamu hizmeti sunmaktadır. Kamu hizmeti çok önemlidir. Kamu hizmetinin tatili ve dinlenmesi olmaz. Mazereti de olmaz bu açıdan özellikle halk ve çevre sağlığı için zorunlu hizmetlerde 7 gün 24 saat görev aksatılmadan devam ettirilecektir. Kamu hizmetinin tatili olmaz, bunun için gerekli toplantılar yapılarak koordinasyon sağlanmış olup görevlendirme yapılmıştır."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin, 10 günlük bayram tatili döneminde vardiyalı çalışma düzeni uygulayacağı bildirildi. Melikgazi Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesinin, 10 günlük bayram tatili döneminde vardiyalı çalışma düzeni uygulayacağı bildirildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin kamu hizmeti sunan birimlerinin bayram tatili olan 26 Ağustos-5 Eylül döneminde vardiya usulüyle çalışacağını belirtti.

Çöp toplama, park ve bahçelerin bakımı ve temizliği, piyasa denetimleri, yol bakım ile ilaçlama gibi hizmetlerin aksamadan yürütüleceğini dile getiren Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Beşikten mezara kadar hizmet sunan ve bu hizmetleri sunması için görevlendirilen belediyelerin aslında kamu hizmeti sunmaktadır. Kamu hizmeti çok önemlidir. Kamu hizmetinin tatili ve dinlenmesi olmaz. Mazereti de olmaz bu açıdan özellikle halk ve çevre sağlığı için zorunlu hizmetlerde 7 gün 24 saat görev aksatılmadan devam ettirilecektir. Kamu hizmetinin tatili olmaz, bunun için gerekli toplantılar yapılarak koordinasyon sağlanmış olup görevlendirme yapılmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.