pendik escort bayan
ak

Melikgazi Belediyesi Ges İle 3 Milyon Lira Tasarruf Sağladı

Spor 07.10.2018 - 12:53, Güncelleme: 07.10.2018 - 12:53
 

Melikgazi Belediyesi Ges İle 3 Milyon Lira Tasarruf Sağladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, belediye hizmet binası ile pazar yerlerine kurulan 8 ayrı Güneş Enerji Santrali'nden (GES) 3 milyon lira tasarruf sağladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, belediye hizmet binası ile pazar yerlerine kurulan 8 ayrı Güneş Enerji Santrali'nden (GES) 3 milyon lira tasarruf sağladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım Beyazıt, Keykubat, Danişment, Gökkent, İldem, TOKİ ve Hürriyet semt pazar yerleri ile belediye hizmet binası çatısına güneş enerjisi panelleri yerleştirildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, GES ile enerjide tasarruf sağlandığını ve ekstra bir ücret ödemeden enerji üreten bir kamu kuruluşu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:"Belediye hizmet binası ile üstü kapalı semt pazar yerleri olmak üzere toplam 8 ayrı GES ile 2018 yılında 3 milyon lira tasarruf sağlandı. GES ile kendi elektriğimizi üretiyoruz. Güneş enerji sisteminde 6 ayrı proje üzerinde çalışıyoruz. Enerjiyi güneşten, gücünü halktan alan bir belediye olarak Melikgazi Belediyesi ilçenin her yerinde aynı kalite ve hizmeti sunuyor."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, belediye hizmet binası ile pazar yerlerine kurulan 8 ayrı Güneş Enerji Santrali'nden (GES) 3 milyon lira tasarruf sağladı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediyesi, belediye hizmet binası ile pazar yerlerine kurulan 8 ayrı Güneş Enerji Santrali'nden (GES) 3 milyon lira tasarruf sağladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım Beyazıt, Keykubat, Danişment, Gökkent, İldem, TOKİ ve Hürriyet semt pazar yerleri ile belediye hizmet binası çatısına güneş enerjisi panelleri yerleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, GES ile enerjide tasarruf sağlandığını ve ekstra bir ücret ödemeden enerji üreten bir kamu kuruluşu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediye hizmet binası ile üstü kapalı semt pazar yerleri olmak üzere toplam 8 ayrı GES ile 2018 yılında 3 milyon lira tasarruf sağlandı. GES ile kendi elektriğimizi üretiyoruz. Güneş enerji sisteminde 6 ayrı proje üzerinde çalışıyoruz. Enerjiyi güneşten, gücünü halktan alan bir belediye olarak Melikgazi Belediyesi ilçenin her yerinde aynı kalite ve hizmeti sunuyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.