pendik escort bayan
ak

Melikgazi Belediyesi Bez Çanta Dağıtacak

28.01.2019 - 14:28, Güncelleme: 28.01.2019 - 14:28
 

Melikgazi Belediyesi Bez Çanta Dağıtacak

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacaklarını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacaklarını bildirdi.Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, çevreci bir belediye olduklarını göstermek ve farkındalık oluşturmak istediklerini kaydetti.Büyükkılıç, "Plastik ve poşet kullanımının doğaya verdiği zararı uzmanlar açıklıyor. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak poşet kullanımını azaltmak için naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacağız." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacaklarını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacaklarını bildirdi.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, çevreci bir belediye olduklarını göstermek ve farkındalık oluşturmak istediklerini kaydetti.

Büyükkılıç, "Plastik ve poşet kullanımının doğaya verdiği zararı uzmanlar açıklıyor. Biz de Melikgazi Belediyesi olarak poşet kullanımını azaltmak için naylon poşet getirenlere ücretsiz bez çanta dağıtacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.