pendik escort bayan
ak

Mektup Yazan Öğrencilere Polislerden Tişörtlü Teşekkür

10.06.2019 - 10:48, Güncelleme: 10.06.2019 - 10:48
 

Mektup Yazan Öğrencilere Polislerden Tişörtlü Teşekkür

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde polisler, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerine mektup yazarak duygularını dile getiren öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde polisler, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerine mektup yazarak duygularını dile getiren öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek tişört hediye etti. Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ ve personelleri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünde Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden ve duygularını mektuplarla dile getiren Aşık Veysel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine ziyarette bulundu. Polisler bir süre sohbet ettikleri öğrencilere tişört hediye ederken, sınıf öğretmeni Selvi Erdoğan'a da plaket verdi.Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin mektuplarından çok etkinlendiklerini söyledi. Öğrencilere iade-i ziyarette bulunduklarını belirten Uludağ, "Çocuklarımız bizlere yazdıkları mektupları getirmişlerdi. Hepsi doğal, kimisi talepte bulunmuş kimisi şiir yazmış kimisi de yine bir arada olmak istemiş. Onların yazdıklarına kayıtsız kalamazdık, o nedenle ziyaret etmek ve onlarla bir kez daha kucaklaşmak istedik." dedi. Okul Müdürü Muhammet Koçyiğit de öğrencilerinin ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, polislere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde polisler, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerine mektup yazarak duygularını dile getiren öğrencileri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde polisler, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerine mektup yazarak duygularını dile getiren öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek tişört hediye etti.

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ ve personelleri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünde Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden ve duygularını mektuplarla dile getiren Aşık Veysel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine ziyarette bulundu. Polisler bir süre sohbet ettikleri öğrencilere tişört hediye ederken, sınıf öğretmeni Selvi Erdoğan'a da plaket verdi.

Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin mektuplarından çok etkinlendiklerini söyledi. Öğrencilere iade-i ziyarette bulunduklarını belirten Uludağ, "Çocuklarımız bizlere yazdıkları mektupları getirmişlerdi. Hepsi doğal, kimisi talepte bulunmuş kimisi şiir yazmış kimisi de yine bir arada olmak istemiş. Onların yazdıklarına kayıtsız kalamazdık, o nedenle ziyaret etmek ve onlarla bir kez daha kucaklaşmak istedik." dedi.

Okul Müdürü Muhammet Koçyiğit de öğrencilerinin ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, polislere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.