pendik escort bayan
ak

Mekke'nin Fethinin Bin 386. Yılı

01.01.2017 - 12:47, Güncelleme: 01.01.2017 - 12:47
 

Mekke'nin Fethinin Bin 386. Yılı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi tarafından Mekke'nin fethinin bin 386. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

AA - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi tarafından Mekke'nin fethinin bin 386. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Dört Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu ve SivasBelediyesi mehteran takımı sahne aldı.AGD Şube Başkanı Bülent Şimşek, burada yaptığı konuşmada, Mekke'nin fethinin önemine değinerek, bu değerin her yıl genç nesillere aktarılması gerektiğini söyledi.Şimşek, "Her akşam ana haber bültenlerinde patlayan bombaları, çatışmaları, savaşları, yaşamını yitirmişleri, kolu, bacağı kopmuşları, yetim kalmış çocukları, dul kalmış kadınları, gözü yaşlı anneleri görmek canımızı acıtıyor. Bütün bu olup bitenler üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırıyor. Bu yüzden genç nesiller mutlaka fetih kavramını anlamalıdır. Fetih ve işgal arasındaki farkı bilmeli, fetih aşkıyla yaşamalıdır." dedi. Programa çok sayıda vatandaş katıldı. -  SİVAS
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi tarafından Mekke'nin fethinin bin 386. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

AA - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi tarafından Mekke'nin fethinin bin 386. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Dört Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu ve SivasBelediyesi mehteran takımı sahne aldı.

AGD Şube Başkanı Bülent Şimşek, burada yaptığı konuşmada, Mekke'nin fethinin önemine değinerek, bu değerin her yıl genç nesillere aktarılması gerektiğini söyledi.

Şimşek, "Her akşam ana haber bültenlerinde patlayan bombaları, çatışmaları, savaşları, yaşamını yitirmişleri, kolu, bacağı kopmuşları, yetim kalmış çocukları, dul kalmış kadınları, gözü yaşlı anneleri görmek canımızı acıtıyor. Bütün bu olup bitenler üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırıyor. Bu yüzden genç nesiller mutlaka fetih kavramını anlamalıdır. Fetih ve işgal arasındaki farkı bilmeli, fetih aşkıyla yaşamalıdır." dedi. Programa çok sayıda vatandaş katıldı. -  SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.