pendik escort bayan
ak

Mehmetçik Vakfına Yardımda Bulunan İşçi Emeklisine Plaket

20.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 20.06.2019 - 13:23
 

Mehmetçik Vakfına Yardımda Bulunan İşçi Emeklisine Plaket

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Mehmetçik Vakfına bağışta bulunan, 89 yaşındaki Şükrü Karadağ'a, plaket verildi. Şükrü Karadağ'ın Hürriyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Mehmetçik Vakfına bağışta bulunan, 89 yaşındaki Şükrü Karadağ'a, plaket verildi. Şükrü Karadağ'ın Hürriyet Mahallesindeki evini ziyaret eden Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Orçun Çelik, Karadağ'a örnek davranışından dolayı teşekkür etti.Yaptığı bağıştan dolayı Karadağ'a teşekkür eden Çelik, "Şükrü amcaya nazik düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu bağışın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Şükrü amcamızın bu davranışı güzel bir örnektir." dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükrü Karadağ ise, "Gönlümden bir bağışta bulunmak, insanlara faydalı olmak geçti. Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağış yapmaya karar verdim. Onlar bizim için canlarını ortaya koyuyorlar, biz bağış yapmışız çok mu." diye konuştu. Daha sonra Çelik, Karadağ'a teşekkür plaketi verdi. Ziyarete Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş da katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Mehmetçik Vakfına bağışta bulunan, 89 yaşındaki Şükrü Karadağ'a, plaket verildi. Şükrü Karadağ'ın Hürriyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Mehmetçik Vakfına bağışta bulunan, 89 yaşındaki Şükrü Karadağ'a, plaket verildi.

Şükrü Karadağ'ın Hürriyet Mahallesindeki evini ziyaret eden Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Orçun Çelik, Karadağ'a örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Yaptığı bağıştan dolayı Karadağ'a teşekkür eden Çelik, "Şükrü amcaya nazik düşüncesinden dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu bağışın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Şükrü amcamızın bu davranışı güzel bir örnektir." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şükrü Karadağ ise, "Gönlümden bir bağışta bulunmak, insanlara faydalı olmak geçti. Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağış yapmaya karar verdim. Onlar bizim için canlarını ortaya koyuyorlar, biz bağış yapmışız çok mu." diye konuştu.

Daha sonra Çelik, Karadağ'a teşekkür plaketi verdi.

Ziyarete Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.