pendik escort bayan
ak

Mehmetçik İlkokulundan Gıda Bankasına Yardım

14.05.2018 - 13:53, Güncelleme: 14.05.2018 - 13:53
 

Mehmetçik İlkokulundan Gıda Bankasına Yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladı....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladı. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerin katkıları ile yaklaşık 1,5 ayda toplanan gıda yardımları, kolilendikten sonra Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasına teslim edildi. Okul Müdürü İlyas Karahan, öğretmen ve öğrenciler, yardımları teslim etmek amacıyla Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti. Öğretmen ve öğrenciler, Gıda Bankasının gıda, temizlik, giyim ve diğer reyonlarını gezerek, buranın yapısı ve işleyişi hakkında bilgi aldı.Karahan, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ramazan ayı öncesinde bir nebze olsun katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ise öğrencilerin, çay, şeker, makarna, un, hazır çorba, çocuk bezi gibi toplam 517 muhtelif ürün topladığını belirterek, katkılarından dolayı okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladı....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Mehmetçik İlkokulu öğrencileri Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisi Projesi kapsamında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladı.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerin katkıları ile yaklaşık 1,5 ayda toplanan gıda yardımları, kolilendikten sonra Hayat Ağacı Derneği bünyesindeki Gıda Bankasına teslim edildi.

Okul Müdürü İlyas Karahan, öğretmen ve öğrenciler, yardımları teslim etmek amacıyla Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrenciler, Gıda Bankasının gıda, temizlik, giyim ve diğer reyonlarını gezerek, buranın yapısı ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Karahan, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ramazan ayı öncesinde bir nebze olsun katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ise öğrencilerin, çay, şeker, makarna, un, hazır çorba, çocuk bezi gibi toplam 517 muhtelif ürün topladığını belirterek, katkılarından dolayı okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.