pendik escort bayan
ak

Mehmetçiğe Şiir Yazan Öğrenciden Vali Gül'e Ziyaret

21.02.2018 - 15:43, Güncelleme: 21.02.2018 - 15:43
 

Mehmetçiğe Şiir Yazan Öğrenciden Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ortaokul öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ortaokul öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı şiiri Sivas Valisi Davut Gül'e okudu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencisi Elif Sude İlaslan, anne ve babasıyla birlikte Vali Gül'ü makamında ziyaret etti.İlaslan, ziyarette Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı "Kahraman Asker" adlı şiiri de Gül ile paylaştı.Gül, şiiri çok beğendiğini belirterek, İlaslan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.Okuyan, yazan ve sosyal sorumluk sahibi olan çocukların başarılı olacaklarını aktaran Gül, "Bu zor günlerde askerimizin yanında olan ve maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese minnettarız." ifadesini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ortaokul öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ortaokul öğrencisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı şiiri Sivas Valisi Davut Gül'e okudu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencisi Elif Sude İlaslan, anne ve babasıyla birlikte Vali Gül'ü makamında ziyaret etti.

İlaslan, ziyarette Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral için yazdığı "Kahraman Asker" adlı şiiri de Gül ile paylaştı.

Gül, şiiri çok beğendiğini belirterek, İlaslan'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Okuyan, yazan ve sosyal sorumluk sahibi olan çocukların başarılı olacaklarını aktaran Gül, "Bu zor günlerde askerimizin yanında olan ve maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese minnettarız." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.