pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mehmet Akif Ersoy'un Vefatının 82. Yılı

27.12.2018 - 15:38, Güncelleme: 27.12.2018 - 15:38
 

Mehmet Akif Ersoy'un Vefatının 82. Yılı

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan, mesajında, Ersoy'un eserleri, şiirleri, destansı mücadelesi ve örnek hayatıyla daima örnek bir kişilik olduğunu belirtti.Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un istiklal mücadelesinde önemli bir misyonu yerine getirdiğini ifade eden Karahan, şunları kaydetti:"Vatan mücadelesine yaptığı katkılarıyla ve yazmış olduğu İstiklal Marşı ile milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa etmiş, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılayarak istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış, yok olmak üzere olan bir milletin yeniden doğmasını, şahlanmasını sağlamıştır. 82 yıl önce kaybettiğimiz, ölümünden sonra bile, hala yeri doldurulamamış, vatan şairimiz, büyük dava adamı Mehmet Akif Ersoy’u ölüm yıldönümünde dua, rahmet ve şükranla anıyorum.”
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan,...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karahan, mesajında, Ersoy'un eserleri, şiirleri, destansı mücadelesi ve örnek hayatıyla daima örnek bir kişilik olduğunu belirtti.

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un istiklal mücadelesinde önemli bir misyonu yerine getirdiğini ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Vatan mücadelesine yaptığı katkılarıyla ve yazmış olduğu İstiklal Marşı ile milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa etmiş, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılayarak istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış, yok olmak üzere olan bir milletin yeniden doğmasını, şahlanmasını sağlamıştır. 82 yıl önce kaybettiğimiz, ölümünden sonra bile, hala yeri doldurulamamış, vatan şairimiz, büyük dava adamı Mehmet Akif Ersoy’u ölüm yıldönümünde dua, rahmet ve şükranla anıyorum.”




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.