pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Veli Sergisi

Siyaset 08.05.2018 - 15:53, Güncelleme: 08.05.2018 - 15:53
 

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Veli Sergisi

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrenci velilerinin hazırladığı Dekoratif El Sanatları Sergisi açıldı. Okul...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrenci velilerinin hazırladığı Dekoratif El Sanatları Sergisi açıldı. Okul idaresinin velileri de eğitime dahil etmek istemesi üzerine açılan kursa katılanların yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından hazırladıkları ürünler izlenime sunuldu.Serginin açılışını yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, başta okul idaresi olmak üzere tüm öğretmen ve velileri tebrik ederek, şöyle konuştu:"Her alanda eğitim çok önemli. Bir toplum çocuklarına doğru eğitim veremezse o toplumda ne barış olur ne de üretim. Eğer çocuklarımızı soran, sorgulayan, düşündüğünü uygulayabilen bireyler olarak geleceğe hazırlayabilirsek Türkiye’nin geleceği de o kadar aydınlık ve refah dolu olur. Onun için çocuklarımıza iyi eğitim vermeli, doğru bilgilerle donatmalıyız. Siz veliler de bu yaptığınız çalışmalarla yine onlar için örnek oluyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum." Konuşmanın ardından Yaşar, Okul Müdürü Mahir Can ile sergiyi gezdi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrenci velilerinin hazırladığı Dekoratif El Sanatları Sergisi açıldı. Okul...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğrenci velilerinin hazırladığı Dekoratif El Sanatları Sergisi açıldı.

Okul idaresinin velileri de eğitime dahil etmek istemesi üzerine açılan kursa katılanların yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından hazırladıkları ürünler izlenime sunuldu.

Serginin açılışını yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, başta okul idaresi olmak üzere tüm öğretmen ve velileri tebrik ederek, şöyle konuştu:

"Her alanda eğitim çok önemli. Bir toplum çocuklarına doğru eğitim veremezse o toplumda ne barış olur ne de üretim. Eğer çocuklarımızı soran, sorgulayan, düşündüğünü uygulayabilen bireyler olarak geleceğe hazırlayabilirsek Türkiye’nin geleceği de o kadar aydınlık ve refah dolu olur. Onun için çocuklarımıza iyi eğitim vermeli, doğru bilgilerle donatmalıyız. Siz veliler de bu yaptığınız çalışmalarla yine onlar için örnek oluyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum."

Konuşmanın ardından Yaşar, Okul Müdürü Mahir Can ile sergiyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.