pendik escort bayan
ak

Mehmet Akif Ersoy Camisi İbadete Açıldı

03.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 03.05.2019 - 17:13
 

Mehmet Akif Ersoy Camisi İbadete Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açıldı.Caminin açılışı için düzenlenen törende konuşan İlçe Müftü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açıldı.Caminin açılışı için düzenlenen törende konuşan İlçe Müftü Vekili Ali Özbay, "Zara'nın en büyük camisi Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açılıyor. Kabe-i Muazzama'nın şubeleri olan camilerimizin yapımında maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.Konuşmanın ardından yapılan dualarla cami ibadete açıldı.Törene, Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Fatih Çelik, kurum amirleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açıldı.Caminin açılışı için düzenlenen törende konuşan İlçe Müftü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açıldı.

Caminin açılışı için düzenlenen törende konuşan İlçe Müftü Vekili Ali Özbay, "Zara'nın en büyük camisi Mehmet Akif Ersoy Camisi ibadete açılıyor. Kabe-i Muazzama'nın şubeleri olan camilerimizin yapımında maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dualarla cami ibadete açıldı.

Törene, Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Fatih Çelik, kurum amirleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.