pendik escort bayan
ak

"Medyanın Özel Destek Paketine İhtiyacı Var"

26.02.2017 - 12:58, Güncelleme: 26.02.2017 - 12:58
 

"Medyanın Özel Destek Paketine İhtiyacı Var"

BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Arslan:- "Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, KOSGEB, Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor"

KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, "Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor." dedi.Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk medyasının yaşadığı ekonomik güçlüklerden kurtulmasının demokrasi için büyük önem arz ettiğini söyledi.Medyanın sivil toplum örgütleri gibi desteklenmesini istediklerini aktaran Arslan, şunları kaydetti:"Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, KOSGEB, Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) radyo ve televizyonların reklam brüt ücretlerinden aldığı yüzde 3'lük payı yüzde 1,5'e düşürdü. Bu, bizi son derece mutlu etti. Bakanlar Kurulundan beklentimiz şubat ayı bitmeden resmi ilan fiyat tarifesini yayınlamasıdır."
BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Arslan:- "Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, KOSGEB, Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor"

KONYA (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, "Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor." dedi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk medyasının yaşadığı ekonomik güçlüklerden kurtulmasının demokrasi için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Medyanın sivil toplum örgütleri gibi desteklenmesini istediklerini aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Medyanın özel bir destek paketine ihtiyacı var. Hazine destekleri, KOSGEB, Kalkınma Ajansı desteklerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) radyo ve televizyonların reklam brüt ücretlerinden aldığı yüzde 3'lük payı yüzde 1,5'e düşürdü. Bu, bizi son derece mutlu etti. Bakanlar Kurulundan beklentimiz şubat ayı bitmeden resmi ilan fiyat tarifesini yayınlamasıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.