pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Medicana Sivasspor'un en hırçını Boye

23.05.2016 - 12:45, Güncelleme: 23.05.2016 - 12:45
 

Medicana Sivasspor'un en hırçını Boye

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye, bu sezon ligde 2 kırmızı ve 9 sarı kart görürken kırmızı beyazlı...

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye, bu sezon ligde 2 kırmızı ve 9 sarı kart görürken kırmızı beyazlı ekibin 2015-2016 sezonunda takımın en hırçın futbolcusu oldu.8 KIRMIZI 74 SARI KARTKırmızı beyazlı ekibin futbolcuları, Süper Lig'de 34 maçta 8 kırmızı ve 74 sarı kart gördü. Medicana Sivasspor'da bir sezonu geride kalırken Boye, 26 maçta forma giydi. Gana'lı defans oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 kırmızı ve 9 sarı kart gördü.John Boye, Osmanlıspor maçlarında 2, Çaykur Rizespor maçlarında 2, Trabzonspor, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Bursaspor maçlarında 1'er sarı kart gördü, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçında da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.Medicana Sivasspor'da John Boye'nin yanı sıra Brezilyalı sağ bek Cicinho, İbrahim Öztürk, Çağatay Çeken, Gökhan Süzen, Beykan Şimşek, Jerenimo Baralles ve Yiğit İncedemir de birer kez kırmızı kartla cezalandırıldı.KIRMIZI KART GÖRÜLEN MAÇLARBaralles, Medicana Sivasspor'un sahasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta, İbrahim Öztürk yine içerde Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalınan müsabakada kırmızı kart gördü. Beykan Şimşek Sivas'ta oynanan 2-1'lik Eskişehirspor'un üstünlüğü ile biten maçta, Yiğit İncedemir yine Sivas'ta oynanan ve 2-1 galip gelinen Çaykur Rizespor mücadelesinde kırmızı kart gördü. Cicinho Antalyaspor ile Sivas'ta 0-0 berabere kalınan maçta, yine Çağatay Çeken içeride 1-1 berabere biten Akhisar Belediyespor maçında oyun dışı kaldı. Gökhan Süzen ise takımının kendi evinde 2-1 mağlup ettiği Gençlerbirliği maçında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.EN FAZLA SARI KART YİĞİT'EMedicana Sivasspor'da forma giydiği 19 karşılaşmada 12 sarı kart gören Yiğit İncedemir, takımda en fazla sarı kart alan oyuncu oldu. Yiğit'i 9 sarı kartla defans oyuncusu John Boye takip etti. Kırmızı beyazlı ekipte, 7 sarı kartla Ziya Erdal ve 6 sarı kartla ise Aatif Chahechouhe, en fazla kart gören oyuncular arasında yer aldı.5 FUTBOLCU KART GÖRMEDİMedicana Sivasspor'da geride kalan sezonda 19 futbolcu kart gördü. Kırmızı beyazlı takımda geride kalan sezonda forvet Hasan Kabze ve David Texeira ile forma şansı bulamayan kaleciler Alper Doğan ve Muhammed Yıldız ile defans oyuncusu Kerem Onaylı sezonu kart görmeden tamamladı.FOTOĞRAF
SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye, bu sezon ligde 2 kırmızı ve 9 sarı kart görürken kırmızı beyazlı...

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye, bu sezon ligde 2 kırmızı ve 9 sarı kart görürken kırmızı beyazlı ekibin 2015-2016 sezonunda takımın en hırçın futbolcusu oldu.

8 KIRMIZI 74 SARI KART

Kırmızı beyazlı ekibin futbolcuları, Süper Lig'de 34 maçta 8 kırmızı ve 74 sarı kart gördü. Medicana Sivasspor'da bir sezonu geride kalırken Boye, 26 maçta forma giydi. Gana'lı defans oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 kırmızı ve 9 sarı kart gördü.

John Boye, Osmanlıspor maçlarında 2, Çaykur Rizespor maçlarında 2, Trabzonspor, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Bursaspor maçlarında 1'er sarı kart gördü, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçında da kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Medicana Sivasspor'da John Boye'nin yanı sıra Brezilyalı sağ bek Cicinho, İbrahim Öztürk, Çağatay Çeken, Gökhan Süzen, Beykan Şimşek, Jerenimo Baralles ve Yiğit İncedemir de birer kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

KIRMIZI KART GÖRÜLEN MAÇLAR

Baralles, Medicana Sivasspor'un sahasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta, İbrahim Öztürk yine içerde Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalınan müsabakada kırmızı kart gördü. Beykan Şimşek Sivas'ta oynanan 2-1'lik Eskişehirspor'un üstünlüğü ile biten maçta, Yiğit İncedemir yine Sivas'ta oynanan ve 2-1 galip gelinen Çaykur Rizespor mücadelesinde kırmızı kart gördü. Cicinho Antalyaspor ile Sivas'ta 0-0 berabere kalınan maçta, yine Çağatay Çeken içeride 1-1 berabere biten Akhisar Belediyespor maçında oyun dışı kaldı. Gökhan Süzen ise takımının kendi evinde 2-1 mağlup ettiği Gençlerbirliği maçında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

EN FAZLA SARI KART YİĞİT'E

Medicana Sivasspor'da forma giydiği 19 karşılaşmada 12 sarı kart gören Yiğit İncedemir, takımda en fazla sarı kart alan oyuncu oldu. Yiğit'i 9 sarı kartla defans oyuncusu John Boye takip etti. Kırmızı beyazlı ekipte, 7 sarı kartla Ziya Erdal ve 6 sarı kartla ise Aatif Chahechouhe, en fazla kart gören oyuncular arasında yer aldı.

5 FUTBOLCU KART GÖRMEDİ

Medicana Sivasspor'da geride kalan sezonda 19 futbolcu kart gördü. Kırmızı beyazlı takımda geride kalan sezonda forvet Hasan Kabze ve David Texeira ile forma şansı bulamayan kaleciler Alper Doğan ve Muhammed Yıldız ile defans oyuncusu Kerem Onaylı sezonu kart görmeden tamamladı.

FOTOĞRAF

Medicana Sivasspor'un en hırçını Boye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.