pendik escort bayan
ak

Medicana Sivassporlu Yiğit:: "Sahaya 3 puan için çıkacağız"

03.11.2015 - 16:24, Güncelleme: 03.11.2015 - 16:24
 

Medicana Sivassporlu Yiğit:: "Sahaya 3 puan için çıkacağız"

MEDİCANA Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, "Hafta sonu kendi evimizde Gaziantepspor'u yenmek için sahaya çıkıp 3 puan almak için oynayacağız"...

 MEDİCANA Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, "Hafta sonu kendi evimizde Gaziantepspor'u yenmek için sahaya çıkıp 3 puan almak için oynayacağız" dedi. Yiğit İncedemir, takım olarak haftalardır alamadıkları galibiyeti Gaziantepspor maçında almaya inandıklarını ifade ederken şunları söyledi:"Durumumuzun farkındayız. İnşallah bu hafta kendi evimizde Gaziantepspor'u yeneceğiz. Tek amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Bunun için yoğun biçimde çalışıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Her 2 takım da galibiyet için sahada olacak ama maçtan kazanarak ayrılan olacağız. Hocamız maçta bana forma şansı verirse gol atmak için çok çalışacağım."Teknik direktörleri Okan Buruk'un tecrübelerinden faydalandıklarını da belirten Yiğit İncedemir, "Hocamız Okan Buruk çok iyi ve tecrübeli. Hocamızın da desteğiyle Gaziantepspor maçını kazanacağız" ifadelerini kullandı.FOTOĞRAFLI 
MEDİCANA Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, "Hafta sonu kendi evimizde Gaziantepspor'u yenmek için sahaya çıkıp 3 puan almak için oynayacağız"...

 

MEDİCANA Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, "Hafta sonu kendi evimizde Gaziantepspor'u yenmek için sahaya çıkıp 3 puan almak için oynayacağız" dedi.

Yiğit İncedemir, takım olarak haftalardır alamadıkları galibiyeti Gaziantepspor maçında almaya inandıklarını ifade ederken şunları söyledi:

"Durumumuzun farkındayız. İnşallah bu hafta kendi evimizde Gaziantepspor'u yeneceğiz. Tek amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Bunun için yoğun biçimde çalışıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Her 2 takım da galibiyet için sahada olacak ama maçtan kazanarak ayrılan olacağız. Hocamız maçta bana forma şansı verirse gol atmak için çok çalışacağım."

Teknik direktörleri Okan Buruk'un tecrübelerinden faydalandıklarını da belirten Yiğit İncedemir, "Hocamız Okan Buruk çok iyi ve tecrübeli. Hocamızın da desteğiyle Gaziantepspor maçını kazanacağız" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.