pendik escort bayan
ak

Medicana Sivassporlu Aatif: "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz"

14.11.2015 - 21:05, Güncelleme: 14.11.2015 - 21:05
 

Medicana Sivassporlu Aatif: "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz"

MEDİCANA Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, "Biz kendimize inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz....

MEDİCANA Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, "Biz kendimize inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Hiç belli olmaz, Beşiktaş maçını kazanabiliriz. Beşiktaş'tan çekinmiyoruz" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlı takım, şut ve pas çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Teknik Direktör Okan Buruk zaman zaman antrenmanda futbolculara taktikler verdi. İdmana ülkelerinin milli takımlarında bulunana Kone ve John Boye katıldı."BEŞİKTAŞ MAÇINDA SÜRPRİZ OLABİLİR"Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş maçına yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade etti. Aatif, maça galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçı büyük bir müsabaka olacak. Hazırlıklarımız yoğun bir tempoyla, yoğun bir çalışmayla devam ediyor. Bir sürpriz olabilir. Biz kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımımızın da şu anda durumu çok iyi. Hiç belli olmaz Beşiktaş maçını kazanabiliriz. Biz zaten maksimum gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Lige hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş'dan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi."TAKIM OLARAK MÜCADELEYE GİRECEĞİZ"Bir gazetecinin Beşiktaş'a gol atacak mısın sorusuna Aatif, şu cevabı verdi; "Bireysel olarak konuşmak gerekmiyor şu an. Takım olarak bir mücadeleye gireceğiz. Kırmızı hattan da yükselmemiz lazım, çıkmamız lazım. Beşiktaş'a karşı elimizden geleni vereceğiz" ifadelerini kullandı. Ülkesinin milli takımına çağırılmadığı için moral bozukluğu yaşamadığını vurgulayan Aatif, "Milli takıma çağırılmamam da moral olarak bir bozukluk yaşamadım. Son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı milli takım beni çağırmadı. Bir taraftan da daha iyi oldu Medicana Sivassporla yoğun bir çalışma ve tempo ile devam ediyorum. Bu futbol sonuçta. Milli takım çağırır ya da çağırmaz" ifadelerini kullandı.FOTOĞRAFLI
MEDİCANA Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, "Biz kendimize inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz....

MEDİCANA Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, "Biz kendimize inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Hiç belli olmaz, Beşiktaş maçını kazanabiliriz. Beşiktaş'tan çekinmiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlı takım, şut ve pas çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Teknik Direktör Okan Buruk zaman zaman antrenmanda futbolculara taktikler verdi. İdmana ülkelerinin milli takımlarında bulunana Kone ve John Boye katıldı.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA SÜRPRİZ OLABİLİR"

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Aatif, Beşiktaş maçına yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade etti. Aatif, maça galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçı büyük bir müsabaka olacak. Hazırlıklarımız yoğun bir tempoyla, yoğun bir çalışmayla devam ediyor. Bir sürpriz olabilir. Biz kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımımızın da şu anda durumu çok iyi. Hiç belli olmaz Beşiktaş maçını kazanabiliriz. Biz zaten maksimum gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Lige hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş'dan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.

"TAKIM OLARAK MÜCADELEYE GİRECEĞİZ"

Bir gazetecinin Beşiktaş'a gol atacak mısın sorusuna Aatif, şu cevabı verdi; "Bireysel olarak konuşmak gerekmiyor şu an. Takım olarak bir mücadeleye gireceğiz. Kırmızı hattan da yükselmemiz lazım, çıkmamız lazım. Beşiktaş'a karşı elimizden geleni vereceğiz" ifadelerini kullandı. Ülkesinin milli takımına çağırılmadığı için moral bozukluğu yaşamadığını vurgulayan Aatif, "Milli takıma çağırılmamam da moral olarak bir bozukluk yaşamadım. Son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı milli takım beni çağırmadı. Bir taraftan da daha iyi oldu Medicana Sivassporla yoğun bir çalışma ve tempo ile devam ediyorum. Bu futbol sonuçta. Milli takım çağırır ya da çağırmaz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Medicana Sivassporlu Aatif: "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz"

Medicana Sivassporlu Aatif: "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.