pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Medicana Sivassporlu Aatıf: 2 sene daha buradayım

03.11.2015 - 17:59, Güncelleme: 03.11.2015 - 17:59
 

Medicana Sivassporlu Aatıf: 2 sene daha buradayım

MEDİCANA Sivasspor'un başarılı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek, Sivasspor'da...

 MEDİCANA Sivasspor'un başarılı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek, Sivasspor'da 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu hatırlattı.Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kulüp tesislerinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular, açma ve germe egzersizleri ile devam etti. Futbolcular daha sonra 2 grup halinde 5'e 2 kısa pas çalışması yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Korcan Çelikay ve İbrahim Akın salonda çalışırken, Djakaridja Kone ise takımdan ayrı düz koşu yaptı."2 SENE DAHA SÖZLEŞMEM VAR"Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aatıf Chahechouhe, bazı yayın kuruluşlarında isminin Bursaspor ile anıldığı haberlerini yalanladı. Bu tür dedikodulara çok dikkat etmediğini ifade eden Chahechouhe, "Zaten bu tip şeylerle ilgilenmiyorum. Önemli olan Sivasspor'un buluduğu yerden yükselmesidir. Zaten tek düşüncem budur. Ne bana ne de menajerime hiçbir teklif yapılmadı. Allah'a şükür 2 sene buradayım. 2 sene daha sözleşmem var ve hiçbir şekilde böyle bir teklifte bulunmadılar" dedi."MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR VERECEĞİZ"Pazar günü oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasını da değerlendiren Aatıf Chahechouhe, "Okan hocamız birçok yenilikler getirdi. Buna çok seviniyorum. Önümüzde önemli bir müsabakamız var. Gördüğünüz gibi Bursaspor maçında güzel bir oyun sergilemiştik. İnşallah aynı oyun tarzıyla çıkacağız. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Maksimum gücümüzü de vereceğiz. Zaten bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. FOTOĞRAF 
MEDİCANA Sivasspor'un başarılı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek, Sivasspor'da...

 

MEDİCANA Sivasspor'un başarılı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirterek, Sivasspor'da 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu hatırlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kulüp tesislerinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular, açma ve germe egzersizleri ile devam etti. Futbolcular daha sonra 2 grup halinde 5'e 2 kısa pas çalışması yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Korcan Çelikay ve İbrahim Akın salonda çalışırken, Djakaridja Kone ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"2 SENE DAHA SÖZLEŞMEM VAR"

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aatıf Chahechouhe, bazı yayın kuruluşlarında isminin Bursaspor ile anıldığı haberlerini yalanladı. Bu tür dedikodulara çok dikkat etmediğini ifade eden Chahechouhe, "Zaten bu tip şeylerle ilgilenmiyorum. Önemli olan Sivasspor'un buluduğu yerden yükselmesidir. Zaten tek düşüncem budur. Ne bana ne de menajerime hiçbir teklif yapılmadı. Allah'a şükür 2 sene buradayım. 2 sene daha sözleşmem var ve hiçbir şekilde böyle bir teklifte bulunmadılar" dedi.

"MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR VERECEĞİZ"

Pazar günü oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasını da değerlendiren Aatıf Chahechouhe, "Okan hocamız birçok yenilikler getirdi. Buna çok seviniyorum. Önümüzde önemli bir müsabakamız var. Gördüğünüz gibi Bursaspor maçında güzel bir oyun sergilemiştik. İnşallah aynı oyun tarzıyla çıkacağız. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Maksimum gücümüzü de vereceğiz. Zaten bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

FOTOĞRAF

 

Medicana Sivassporlu Aatıf: 2 sene daha buradayım

Medicana Sivassporlu Aatıf: 2 sene daha buradayım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.