pendik escort bayan
ak

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

01.04.2016 - 12:45, Güncelleme: 01.04.2016 - 12:45
 

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'lu futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatrik Hematoloji...

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'lu futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatrik Hematoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği'ndeki Hikmet Boran Konferans Salonu'nda gerçekleşen ziyarete Medicana Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, lösemili çocuklar ve çocukların aileleri katıldı. Programda konuşan Medicana Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Gelme ihtiyacı duydum ve sevinerek geldim. Benim de rahmetli annem hastaydı ve 6 yıl uğraştım, sıkıntıları o kadar iyi biliyorum. İnşallah, bu gelişimiz yavrularımıza şifa olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Burada olmaktan takımım ve yönetimim adına çok mutluyuz, son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah çocuklarımız bize de uğurlu gelecektir" dedi. Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ise desteklerinden dolayı Medicana Sivasspor Kulübü yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti. Medicana Sivasspor'un Kalecisi Korcan Çelikay ise, bu tür ziyaretlerin kendilerini sevindirdiğini söyleyerek, "Çocuklarımızı mutlu ettiğimizi düşünerek biz daha çok mutlu oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Biraz olsun onları mutlu edebildiysek çok seviniriz" dedi. Futbolcular ve teknik ekip daha sonra, lösemili çocuklara üzerinde kendi isimleri yazılı Sivasspor forması hediye etti.FOTOĞRAF
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'lu futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatrik Hematoloji...

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'lu futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Pediatrik Hematoloji Servisi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği'ndeki Hikmet Boran Konferans Salonu'nda gerçekleşen ziyarete Medicana Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, lösemili çocuklar ve çocukların aileleri katıldı. Programda konuşan Medicana Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Gelme ihtiyacı duydum ve sevinerek geldim. Benim de rahmetli annem hastaydı ve 6 yıl uğraştım, sıkıntıları o kadar iyi biliyorum. İnşallah, bu gelişimiz yavrularımıza şifa olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Burada olmaktan takımım ve yönetimim adına çok mutluyuz, son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah çocuklarımız bize de uğurlu gelecektir" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ise desteklerinden dolayı Medicana Sivasspor Kulübü yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.

Medicana Sivasspor'un Kalecisi Korcan Çelikay ise, bu tür ziyaretlerin kendilerini sevindirdiğini söyleyerek, "Çocuklarımızı mutlu ettiğimizi düşünerek biz daha çok mutlu oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Biraz olsun onları mutlu edebildiysek çok seviniriz" dedi. Futbolcular ve teknik ekip daha sonra, lösemili çocuklara üzerinde kendi isimleri yazılı Sivasspor forması hediye etti.

FOTOĞRAF

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

Medicana Sivasspor'dan lösemili çocuklara moral

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.