pendik escort bayan
ak

Medicana Sivasspor'da Odyakmaz'a 'kal' desteği sürüyor

06.05.2016 - 16:33, Güncelleme: 06.05.2016 - 16:33
 

Medicana Sivasspor'da Odyakmaz'a 'kal' desteği sürüyor

SİVAS Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, ligdeki kötü gidişatı nedeniyle olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor yönetimine destek...

SİVAS Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, ligdeki kötü gidişatı nedeniyle olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor yönetimine destek verdi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 1-1'lik berabelirlikle ayrılması üzerine taraftarlars takımlarının düşme hattında bulunması nedeniyle tepki göstermişti. Bunun üzerine 22 Mayıs'ta olağanüstü kongreye gitme kararı alan kulüp yönetimine, sivil toplum kuruluşlarından destek geldi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetiminin görevde kalması açıklaması yapan kuruluşlara bir destekte bugün geldi.Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, cuma namazı sonrası Kulüp Başkanı Otyakmaz ve bazı yöneticilerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Ahad Türkmenoğlu, Medicana Sivasspor'un bu yönetimle birçok başarıya imza attığını belirterek Otyakmaz'dan görevde kalmasını istedi. Başkan Otyakmaz ise şunları söyledi:"Her güzel şeyin de bir sonu vardır. Gençlerbirliği karşılaşması sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çok önemli bir basın toplantısı yapacağız. Her soruya açık bir şekilde geçtiğimiz süreci ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. O zaman daha kesin konuşuruz. Tabi ki sizlerin düşünceleri bizi onure ediyor."Taraftarın tepkisini de normal karşıladıklarını belirten Otyakmaz, "Bunların hepsini hazmedebiliyoruz. O olgunluktayız. Sorun o değil, başka şeyler de var. Çok gurur kırıcı şeyler var" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
SİVAS Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, ligdeki kötü gidişatı nedeniyle olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor yönetimine destek...

SİVAS Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, ligdeki kötü gidişatı nedeniyle olağanüstü kongre kararı alan Medicana Sivasspor yönetimine destek verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 1-1'lik berabelirlikle ayrılması üzerine taraftarlars takımlarının düşme hattında bulunması nedeniyle tepki göstermişti. Bunun üzerine 22 Mayıs'ta olağanüstü kongreye gitme kararı alan kulüp yönetimine, sivil toplum kuruluşlarından destek geldi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetiminin görevde kalması açıklaması yapan kuruluşlara bir destekte bugün geldi.

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, cuma namazı sonrası Kulüp Başkanı Otyakmaz ve bazı yöneticilerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Ahad Türkmenoğlu, Medicana Sivasspor'un bu yönetimle birçok başarıya imza attığını belirterek Otyakmaz'dan görevde kalmasını istedi. Başkan Otyakmaz ise şunları söyledi:

"Her güzel şeyin de bir sonu vardır. Gençlerbirliği karşılaşması sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çok önemli bir basın toplantısı yapacağız. Her soruya açık bir şekilde geçtiğimiz süreci ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. O zaman daha kesin konuşuruz. Tabi ki sizlerin düşünceleri bizi onure ediyor."

Taraftarın tepkisini de normal karşıladıklarını belirten Otyakmaz, "Bunların hepsini hazmedebiliyoruz. O olgunluktayız. Sorun o değil, başka şeyler de var. Çok gurur kırıcı şeyler var" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Medicana Sivasspor'da Odyakmaz'a 'kal' desteği sürüyor

Medicana Sivasspor'da Odyakmaz'a 'kal' desteği sürüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.