pendik escort bayan
ak

Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçına ilgi az

15.04.2016 - 20:45, Güncelleme: 15.04.2016 - 20:45
 

Medicana Sivasspor-Beşiktaş maçına ilgi az

MEDİCANA Sivasspor'un yarın akşam saat 19.00'da lider Beşiktaş'la oynayacağı maçta VİP tribünü biletleri tükenirken 10 ile 25 lira arasında satışa...

MEDİCANA Sivasspor'un yarın akşam saat 19.00'da lider Beşiktaş'la oynayacağı maçta VİP tribünü biletleri tükenirken 10 ile 25 lira arasında satışa sunulan kale arkası ve maraton tribünleri beklenen ilgiyi görmedi:4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş maçı için 4000 kombine bilet olduğu, gişelerden ise henüz 3000 bilet satıldığı belirtildi. Bu arada bir telefon şirketinin dağıtılmak üzere 1000 bilet alındığı öğrenildi.17 bin kişi kapasiteli 4 Eylül Stadı'nda Beşiktaş taraftarı için 800 kişilik kale arkası tribünü ayrıldığı bildirildi. Beşiktaş taraftarlarının müsabakaya giriş ücretinin 20 TL olduğu açıklandı.YİĞİT CEZALI, ZİYA BELKİÖte yandan kırmızı beyazlı takım, bu sabah kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı antrenman yaptıktan sora kampa girdi. Medicana Sivasspor'da kart cezalısı olan Yiğit İncedemir'in forma giyemeyeceği, hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal'ın durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edildi.BEŞİKTAŞ İLE 22'NCİ RANDEVUMedicana Sivasspor ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de yarın 22'inci kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 21 mücadelede Medicana Sivasspor'un 6, Beşiktaş'ın 10 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Medicana Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 47 kez gol sevinci yaşadı. Ev sahibi takım, rakip fileleri 21 kez havalandırırken kalesinde 26 gol gördü.FOTOĞRAF
MEDİCANA Sivasspor'un yarın akşam saat 19.00'da lider Beşiktaş'la oynayacağı maçta VİP tribünü biletleri tükenirken 10 ile 25 lira arasında satışa...

MEDİCANA Sivasspor'un yarın akşam saat 19.00'da lider Beşiktaş'la oynayacağı maçta VİP tribünü biletleri tükenirken 10 ile 25 lira arasında satışa sunulan kale arkası ve maraton tribünleri beklenen ilgiyi görmedi:

4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş maçı için 4000 kombine bilet olduğu, gişelerden ise henüz 3000 bilet satıldığı belirtildi. Bu arada bir telefon şirketinin dağıtılmak üzere 1000 bilet alındığı öğrenildi.

17 bin kişi kapasiteli 4 Eylül Stadı'nda Beşiktaş taraftarı için 800 kişilik kale arkası tribünü ayrıldığı bildirildi. Beşiktaş taraftarlarının müsabakaya giriş ücretinin 20 TL olduğu açıklandı.

YİĞİT CEZALI, ZİYA BELKİ

Öte yandan kırmızı beyazlı takım, bu sabah kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı antrenman yaptıktan sora kampa girdi. Medicana Sivasspor'da kart cezalısı olan Yiğit İncedemir'in forma giyemeyeceği, hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal'ın durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ İLE 22'NCİ RANDEVU

Medicana Sivasspor ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de yarın 22'inci kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 21 mücadelede Medicana Sivasspor'un 6, Beşiktaş'ın 10 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Medicana Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 47 kez gol sevinci yaşadı. Ev sahibi takım, rakip fileleri 21 kez havalandırırken kalesinde 26 gol gördü.

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.