pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Medicana Sivasspor 61 günlük hasreti sonlandırmak istiyor

13.02.2016 - 20:23, Güncelleme: 13.02.2016 - 20:23
 

Medicana Sivasspor 61 günlük hasreti sonlandırmak istiyor

SPOR Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor, pazar günü sahasında karşılaşıcağı Çaykur Rizespor'u yenerek, 61 günlük galibiyet hasretine son vermek...

 SPOR Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor, pazar günü sahasında karşılaşıcağı Çaykur Rizespor'u yenerek, 61 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor. Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor. Bu sezon kötü bir grafik çizen küme düşme hattında bulunan kırmızı beyazlı takım, yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal yönetimindeki ilk müsabakasına çıkacak. Medicana Sivasspor'da, Çaykur Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle Kone ve ameliyat olan Erkan Kaş'ın forma giyemeyeceği öğrenildi. 14 Şubat Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Ligin 15'inci haftasında 13 Aralık'ta Gençlerbirliği deplasmanında rakibini 1-0 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından 61 gündür galibiyet yüzü görmedi. Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Eskişehirspor, Osmanlıspor'a yenilen ve Kayserispor ile de berabere kalan Medicana Sivasspor, Çaykur Rizespor maçıyla bu şanssızlığını kırmayı hedefliyor.ÇAYKUR RİZESPOR İLE 12'İNCİ RANDEVUMedicana Sivasspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'de pazar günü 12'inci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 11 lig maçının 3'ünü Medicana Sivasspor, 4'ünü ise Çaykur Rizespor kazandı. 4 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Geride kalan 11 karşılaşmada Medicana Sivasspor 11, Çaykur Rizespor ise 10 kez fileleri havalandırdı.FOTOĞRAF 
SPOR Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor, pazar günü sahasında karşılaşıcağı Çaykur Rizespor'u yenerek, 61 günlük galibiyet hasretine son vermek...

 

SPOR Toto Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor, pazar günü sahasında karşılaşıcağı Çaykur Rizespor'u yenerek, 61 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor. Bu sezon kötü bir grafik çizen küme düşme hattında bulunan kırmızı beyazlı takım, yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal yönetimindeki ilk müsabakasına çıkacak.

Medicana Sivasspor'da, Çaykur Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle Kone ve ameliyat olan Erkan Kaş'ın forma giyemeyeceği öğrenildi. 14 Şubat Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Ligin 15'inci haftasında 13 Aralık'ta Gençlerbirliği deplasmanında rakibini 1-0 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından 61 gündür galibiyet yüzü görmedi. Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Eskişehirspor, Osmanlıspor'a yenilen ve Kayserispor ile de berabere kalan Medicana Sivasspor, Çaykur Rizespor maçıyla bu şanssızlığını kırmayı hedefliyor.

ÇAYKUR RİZESPOR İLE 12'İNCİ RANDEVU

Medicana Sivasspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'de pazar günü 12'inci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 11 lig maçının 3'ünü Medicana Sivasspor, 4'ünü ise Çaykur Rizespor kazandı. 4 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Geride kalan 11 karşılaşmada Medicana Sivasspor 11, Çaykur Rizespor ise 10 kez fileleri havalandırdı.

FOTOĞRAF

 

Medicana Sivasspor 61 günlük hasreti sonlandırmak istiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.