pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Medicana Sivasspor 2-2 Mersin İdmanyurdu

03.10.2015 - 00:11, Güncelleme: 03.10.2015 - 00:11
 

Medicana Sivasspor 2-2 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medicana Sivasspor evinde Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı. Mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında, galibiyeti olmayan iki takım, Medicana Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele 2-2 sona erdi.Ev sahibi ekip 3. dakikada John Boye ve 40. dakikada Djakaridja Kone ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin 57. dakikasında İbrahim Öztürk ceza alanı içinde yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gördü ve Mersin İdmanyurdu penaltı kazandı. Bu dakikadan sonra oyunda ibre Mersin’e döndü.Önce kazanılan penaltıyı Gökçek Vederson gole çevirdi, ardından da Mersin beraberlik için saldırmaya başladı. Akdeniz ekibi baskısının sonucunu da, 82. dakikada Pedriel ile bulduğu gol sayesinde aldı. Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.Bu skorun ardından 7. maçında 6. beraberliğini aldı ve puanını 6 yaptı. Mersin ise sezonun 2. beraberliği ile 2 puanla, ligin dibinde yer aldı.Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Mersin İdmanyurdu ise evinde Trabzonspor’u konuk edecek. - Sivas
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medicana Sivasspor evinde Mersin İdman Yurdu'nu ağırladı. Mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında, galibiyeti olmayan iki takım, Medicana Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele 2-2 sona erdi.

Ev sahibi ekip 3. dakikada John Boye ve 40. dakikada Djakaridja Kone ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin 57. dakikasında İbrahim Öztürk ceza alanı içinde yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gördü ve Mersin İdmanyurdu penaltı kazandı. Bu dakikadan sonra oyunda ibre Mersin’e döndü.

Önce kazanılan penaltıyı Gökçek Vederson gole çevirdi, ardından da Mersin beraberlik için saldırmaya başladı. Akdeniz ekibi baskısının sonucunu da, 82. dakikada Pedriel ile bulduğu gol sayesinde aldı. Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Bu skorun ardından 7. maçında 6. beraberliğini aldı ve puanını 6 yaptı. Mersin ise sezonun 2. beraberliği ile 2 puanla, ligin dibinde yer aldı.

Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Mersin İdmanyurdu ise evinde Trabzonspor’u konuk edecek. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.