pendik escort bayan
ak

Medicana Hastanesinden, Sivas Belediyespor'a Sağlık Desteği

27.07.2017 - 18:08, Güncelleme: 27.07.2017 - 18:08
 

Medicana Hastanesinden, Sivas Belediyespor'a Sağlık Desteği

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Medicana Sivas Hastanesiyle sağlık protokolü imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Medicana Sivas Hastanesiyle sağlık protokolü imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde düzenlenen imza protokolüne, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman, Başkan Yardımcısı Ali İzgi, Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal ve Medicana Hastanesi Sağlık Grubu Genel Müdürü Şerafettin Demiray katıldı. Medicana Hastanesinin, Sivas Belediyespor’a geçen yıl olduğu gibi bu sezon da destek olduğu için memnuniyetini dile getiren Karaman, sağlık protokolünün her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu. Demiray ise Sivas Belediyesporun Sivas’ı, sporun bütün branşlarında başarı ile temsil ettiğini belirterek, Medicana Hastanesi olarak bu başarıyı takdir ettiklerini ve bu sezon da yeşil beyazlı ekibe sağlık alanında destek olma kararı aldıklarını söyledi.Protokol gereğince, Medicana Sivas Hastanesi, Sivas Belediyespor takımına tüm branşlarda sağlık hizmeti verecek.
SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Medicana Sivas Hastanesiyle sağlık protokolü imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Medicana Sivas Hastanesiyle sağlık protokolü imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde düzenlenen imza protokolüne, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman, Başkan Yardımcısı Ali İzgi, Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal ve Medicana Hastanesi Sağlık Grubu Genel Müdürü Şerafettin Demiray katıldı.

Medicana Hastanesinin, Sivas Belediyespor’a geçen yıl olduğu gibi bu sezon da destek olduğu için memnuniyetini dile getiren Karaman, sağlık protokolünün her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Demiray ise Sivas Belediyesporun Sivas’ı, sporun bütün branşlarında başarı ile temsil ettiğini belirterek, Medicana Hastanesi olarak bu başarıyı takdir ettiklerini ve bu sezon da yeşil beyazlı ekibe sağlık alanında destek olma kararı aldıklarını söyledi.

Protokol gereğince, Medicana Sivas Hastanesi, Sivas Belediyespor takımına tüm branşlarda sağlık hizmeti verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.