pendik escort bayan
ak

Mediamarkt'tan 23 Nisan Kampanyası

Spor 20.04.2018 - 15:43, Güncelleme: 20.04.2018 - 15:43
 

Mediamarkt'tan 23 Nisan Kampanyası

MediaMarkt'ın 21- 23 Nisan'da geçerli olacak kampanyasında özel fırsatlar tüketiciyi bekliyor

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt'ın 21- 23 Nisan'da geçerli olacak özel kampanyasında özel fırsatlar tüketiciyi bekliyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 21-23 Nisan tarihleri arasında çocukların ve ailelerin yüzünü güldürmeyi hedefleyen MediaMarkt, ailelere ve çocuklara mağaza ve internet sitesinden avantajlı fiyat, farklı finansman avantajı ve 48 aya varan takdit seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında dizüstü bilgisayarlarda yüzde 18 KDV indirimi, harddisk, bilgisayar komponentleri, akıllı saat, kulaklık ve bluetooth hoparlör gibi 5 binden fazla aksesuar çeşidi yüzde 30'a varan indirimlerle 23 Nisan'a özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.
MediaMarkt'ın 21- 23 Nisan'da geçerli olacak kampanyasında özel fırsatlar tüketiciyi bekliyor

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt'ın 21- 23 Nisan'da geçerli olacak özel kampanyasında özel fırsatlar tüketiciyi bekliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 21-23 Nisan tarihleri arasında çocukların ve ailelerin yüzünü güldürmeyi hedefleyen MediaMarkt, ailelere ve çocuklara mağaza ve internet sitesinden avantajlı fiyat, farklı finansman avantajı ve 48 aya varan takdit seçeneği sunuyor.

Kampanya kapsamında dizüstü bilgisayarlarda yüzde 18 KDV indirimi, harddisk, bilgisayar komponentleri, akıllı saat, kulaklık ve bluetooth hoparlör gibi 5 binden fazla aksesuar çeşidi yüzde 30'a varan indirimlerle 23 Nisan'a özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.