pendik escort bayan
ak

Meb'te Mazerete Bağlı Yer Değişiklikleri

23.07.2018 - 18:33, Güncelleme: 23.07.2018 - 18:33
 

Meb'te Mazerete Bağlı Yer Değişiklikleri

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği başvuruları 1- 7 Ağustos'ta, atamalar da 17 Ağustos’ta yapılacak

ANKARA (AA) - Öğretmenler mazerete bağlı yer değişikliği başvurularını 1- 7 Ağustos'ta yapacak, atamalar ise 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre öğretmenler, mazerete bağlı yer değişikliği başvurularını 1-7 Ağustos'ta yapacak.Tercihlerini 10-15 Ağustos'ta tamamlayacak öğretmenlerin atamaları 17 Ağustos’ta, tebligat ve ilişik kesme işlemleri de 28 Ağustos'ta yapılacak.
Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği başvuruları 1- 7 Ağustos'ta, atamalar da 17 Ağustos’ta yapılacak

ANKARA (AA) - Öğretmenler mazerete bağlı yer değişikliği başvurularını 1- 7 Ağustos'ta yapacak, atamalar ise 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre öğretmenler, mazerete bağlı yer değişikliği başvurularını 1-7 Ağustos'ta yapacak.

Tercihlerini 10-15 Ağustos'ta tamamlayacak öğretmenlerin atamaları 17 Ağustos’ta, tebligat ve ilişik kesme işlemleri de 28 Ağustos'ta yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.