pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Materyal Tasarım Sergisi Açıldı

22.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 22.05.2019 - 12:43
 

Materyal Tasarım Sergisi Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından materyal...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından materyal tasarım sergisi açıldı.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezindeki serginin açılışını, Kaymakam adayı Özgür Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Taş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Aşık Veysel Meslek Yüksekokul Müdürü Nevzat Balıkçıoğlu yaptı.Sergiyi açan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencilerine teşekkür eden okul müdürü Nevzat Balıkçığlu, "Öğrencilerimiz her yıl çıtayı daha yukarıya taşıyor. Bu da biz yöneticileri çok mutlu ediyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından materyal...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından materyal tasarım sergisi açıldı.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezindeki serginin açılışını, Kaymakam adayı Özgür Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Taş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Aşık Veysel Meslek Yüksekokul Müdürü Nevzat Balıkçıoğlu yaptı.

Sergiyi açan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencilerine teşekkür eden okul müdürü Nevzat Balıkçığlu, "Öğrencilerimiz her yıl çıtayı daha yukarıya taşıyor. Bu da biz yöneticileri çok mutlu ediyor. Onlarla ne kadar gurur duysak az." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.