pendik escort bayan
ak

Masörünü Yumrukladı, Kırmızı Kart Gördü

12.11.2013 - 16:07, Güncelleme: 12.11.2013 - 16:07
 

Masörünü Yumrukladı, Kırmızı Kart Gördü

Sivas\'ta oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grup maçında Zara Belediyespor ile karşılaşan Samsun ekibi ilk Adım Belediyespor futbolcusu masörünü yumrukladı.

Zara’da oynanan ve Zara Belediyespor’un 3-1 kazandığı karşılaşmada bir Zara’nın kazandığı köşe atışı sonrası bir pozisyonda Zara ekibinden Abdussamet ve Samsun ekibinden Fatih’in çarpışması üzerine oyuncular sakatlık geçirdi. Hakem Yusuf Yılmaz, sağlık ekibini oyun alanına çağırdı. Sağlık ekibiyle birlikte sahaya giren İlk Adım Masörü Recep Birkan Liman oyuncunun tedavisi ile uğraşırken Aynı takımdan Sadık Ağce ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine oyuncu masörü yumrukladı. Sağlık ekipleri sakatlanan oyuncuları bırakarak yere yığılan masöre müdahale etti. Burnundan kanlar gelen Masör sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Recep Birkan Liman’ın hastanede tedavi edilerek taburcu edildiği öğrenildi.Olayı yakından gören Hakem Yusuf Yılmaz da masörünü yumruklayan Sadık Ağce’yi kırmızı kartla cezalandırdı. Sadık’ın hakeme itiraz etmesi sonucu değiştirmedi.Kendi takımının masörünü yumruklayan Sadık, ilginç bir şekilde kırmızı kart görerek Türkiye tarihinde bir ilke imza attı.   zara
Sivas\'ta oynanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grup maçında Zara Belediyespor ile karşılaşan Samsun ekibi ilk Adım Belediyespor futbolcusu masörünü yumrukladı.

Zara’da oynanan ve Zara Belediyespor’un 3-1 kazandığı karşılaşmada bir Zara’nın kazandığı köşe atışı sonrası bir pozisyonda Zara ekibinden Abdussamet ve Samsun ekibinden Fatih’in çarpışması üzerine oyuncular sakatlık geçirdi. Hakem Yusuf Yılmaz, sağlık ekibini oyun alanına çağırdı. Sağlık ekibiyle birlikte sahaya giren İlk Adım Masörü Recep Birkan Liman oyuncunun tedavisi ile uğraşırken Aynı takımdan Sadık Ağce ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine oyuncu masörü yumrukladı. Sağlık ekipleri sakatlanan oyuncuları bırakarak yere yığılan masöre müdahale etti. Burnundan kanlar gelen Masör sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Recep Birkan Liman’ın hastanede tedavi edilerek taburcu edildiği öğrenildi.Olayı yakından gören Hakem Yusuf Yılmaz da masörünü yumruklayan Sadık Ağce’yi kırmızı kartla cezalandırdı. Sadık’ın hakeme itiraz etmesi sonucu değiştirmedi.Kendi takımının masörünü yumruklayan Sadık, ilginç bir şekilde kırmızı kart görerek Türkiye tarihinde bir ilke imza attı.

 

zara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.