pendik escort bayan
ak

Masa Tenisi: Gençler Takım Türkiye Şampiyonası

21.05.2018 - 13:28, Güncelleme: 21.05.2018 - 13:28
 

Masa Tenisi: Gençler Takım Türkiye Şampiyonası

- Erkeklerde Yalova Belediyespor (A), kızlarda ise Kocasinan Belediyespor şampiyon oldu

ANKARA (AA) - Masa tenisinde Gençler Takım Türkiye Şampiyonası Ankara'da düzenlendi.Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Mamak Spor Salonu'ndaki organizasyon üç gün sürdü.Şampiyonaya erkeklerde 45, kızlarda ise 34 takım katıldı. Erkeklerde Yalova Belediyespor (A) şampiyon, Yalova Belediyespor (B) ikinci, Çerkezköy Belediyespor üçüncü oldu.Kızlarda ise Kocasinan Belediyespor şampiyonluğa ulaşırken, ikinciliği Fenerbahçe, üçüncülüğü Çukurova Üniversitesi elde etti.
- Erkeklerde Yalova Belediyespor (A), kızlarda ise Kocasinan Belediyespor şampiyon oldu

ANKARA (AA) - Masa tenisinde Gençler Takım Türkiye Şampiyonası Ankara'da düzenlendi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Mamak Spor Salonu'ndaki organizasyon üç gün sürdü.

Şampiyonaya erkeklerde 45, kızlarda ise 34 takım katıldı. Erkeklerde Yalova Belediyespor (A) şampiyon, Yalova Belediyespor (B) ikinci, Çerkezköy Belediyespor üçüncü oldu.

Kızlarda ise Kocasinan Belediyespor şampiyonluğa ulaşırken, ikinciliği Fenerbahçe, üçüncülüğü Çukurova Üniversitesi elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.