pendik escort bayan
ak

"Marley Kimde Kalacak?" Davası

04.12.2018 - 15:18, Güncelleme: 04.12.2018 - 15:18
 

"Marley Kimde Kalacak?" Davası

Eskişehir'de ayrıldığı erkek arkadaşının köpeğini alıkoyduğu iddia edilen sanığın yargılandığı davanın duruşmasında tanıklar dinlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ayrıldığı erkek arkadaşının "Golden" cinsi "Marley" isimli köpeğini alıkoyduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. Eskişehir 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, davacı Osman Orhan Baçaru (23) ve avukatı ile davalı Ezgi B'nin avukatı hazır bulundu.Tanık olarak dinlenilen veteriner hekim Gürcan Yiğit Özkan, köpeğin veteriner hekimliğindeki sağlık karnesinin davalı Ezgi Bölükbaşı'ndan davacı Osman Orhan Baçaru'nun üzerine geçirildiğini söyledi. Osman Orhan Baçaru'nun ev arkadaşı Kerem Doğru da "3 ay boyunca köpek bizimle kaldı. Tüm bakımını Osman yapıyordu." dedi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki Baçaru, Mart 2017'de internet üzerinden ilan vererek "Marley" adlı köpeğini sahiplendirmek isteyen Ezgi B. ile iletişime geçerek köpeğini sahiplendiğini iddia etmişti. Daha sonra Ezgi B. ile bir süre aynı evi paylaştığını öne süren Baçaru, yaklaşık bir yıl sonra ayrıldığı kız arkadaşının köpeği vermediğini ileri sürerek hukuk mücadelesi başlatmıştı.
Eskişehir'de ayrıldığı erkek arkadaşının köpeğini alıkoyduğu iddia edilen sanığın yargılandığı davanın duruşmasında tanıklar dinlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ayrıldığı erkek arkadaşının "Golden" cinsi "Marley" isimli köpeğini alıkoyduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 3. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, davacı Osman Orhan Baçaru (23) ve avukatı ile davalı Ezgi B'nin avukatı hazır bulundu.

Tanık olarak dinlenilen veteriner hekim Gürcan Yiğit Özkan, köpeğin veteriner hekimliğindeki sağlık karnesinin davalı Ezgi Bölükbaşı'ndan davacı Osman Orhan Baçaru'nun üzerine geçirildiğini söyledi.

Osman Orhan Baçaru'nun ev arkadaşı Kerem Doğru da "3 ay boyunca köpek bizimle kaldı. Tüm bakımını Osman yapıyordu." dedi.

Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki Baçaru, Mart 2017'de internet üzerinden ilan vererek "Marley" adlı köpeğini sahiplendirmek isteyen Ezgi B. ile iletişime geçerek köpeğini sahiplendiğini iddia etmişti. Daha sonra Ezgi B. ile bir süre aynı evi paylaştığını öne süren Baçaru, yaklaşık bir yıl sonra ayrıldığı kız arkadaşının köpeği vermediğini ileri sürerek hukuk mücadelesi başlatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.