pendik escort bayan
ak

Marketten Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

30.09.2016 - 19:38, Güncelleme: 30.09.2016 - 19:38
 

Marketten Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

KONYA (AA) - Ilgın İlçesinde marketin kapısını levyeyle kırılarak içerden 50 bin lira değerinde sigara ve para çalındı.Alınan bilgiye göre, 2'si maskeli...

KONYA (AA) - Ilgın İlçesinde marketin kapısını levyeyle kırılarak içerden 50 bin lira değerinde sigara ve para çalındı.Alınan bilgiye göre, 2'si maskeli 4 kişi, şehir merkezinde Rafet Yalçın'a ait marketin kapısını levyeyle kırarak içeri girdi. Markette çaldıkları sigaraları çuvallayan zanlılar, çaldıkları 50 bin lira değerinde sigara ve paralarla, olay yerinden uzaklaştı. İş yerine gelen ve kapının kırıldığını gören Yalçın, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kamera görüntülerini izleyen ekipler, şehir giriş ve çıkışlarındaki tüm kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızlık zanlılarının marketin içine girmesi, kasadaki paraları alması ve çaldıkları sigaraları doldurdukları çuvallar ile kaçması yer alıyor.
KONYA (AA) - Ilgın İlçesinde marketin kapısını levyeyle kırılarak içerden 50 bin lira değerinde sigara ve para çalındı.Alınan bilgiye göre, 2'si maskeli...

KONYA (AA) - Ilgın İlçesinde marketin kapısını levyeyle kırılarak içerden 50 bin lira değerinde sigara ve para çalındı.

Alınan bilgiye göre, 2'si maskeli 4 kişi, şehir merkezinde Rafet Yalçın'a ait marketin kapısını levyeyle kırarak içeri girdi.

Markette çaldıkları sigaraları çuvallayan zanlılar, çaldıkları 50 bin lira değerinde sigara ve paralarla, olay yerinden uzaklaştı.

İş yerine gelen ve kapının kırıldığını gören Yalçın, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kamera görüntülerini izleyen ekipler, şehir giriş ve çıkışlarındaki tüm kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızlık zanlılarının marketin içine girmesi, kasadaki paraları alması ve çaldıkları sigaraları doldurdukları çuvallar ile kaçması yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.