pendik escort bayan
ak

Marketten Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

24.07.2017 - 17:08, Güncelleme: 24.07.2017 - 17:08
 

Marketten Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kırşehir'de soda alma bahanesiyle girdikleri marketin kasasından 2 bin lira çaldıkları ileri sürülen 2 zanlı yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir marketten 2 bin lira çaldıkları iddia edilen 2 hırsızlık zanlısı, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı.Medrese Mahallesi'ndeki bir markete gelen 2 kişi, market sahibinden bir kasa soda istedi. İş yeri sahibinin marketin arkasındaki depoya gitmesinden faydalanan şüpheliler, kasada bulunan 2 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.Soda kolisini getirdiğinde şüphelilerin gittiğini gören market sahibi G.Ş, kasadaki 2 bin liranın çalındığını anlayınca polise ihbarda bulundu.Ekipler, MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinden iş yerine gelen iki kişinin R.A. (17) ve M.C.Ş. (16) olduğunu tespit etti. Zanlılar, Ahi Evran Mahallesi'ndeki bir parkta yakalandı.Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan zanlıların üzerinde marketten aldıkları değerlendirilen bir miktar para çıktı. Şüphelilerin aldıkları paranın bir kısmını harcadıkları, geri kalanını da üzerilerinde sakladıkları belirlendi. Şüphelilerin yapılan sorgularında Aşıkpaşa Mahallesi'ndeki zirai ürünler satan bir dükkandan da bin 100 lira aldıkları da tespit edildi.R.A. ve M.C.Ş, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Kırşehir'de soda alma bahanesiyle girdikleri marketin kasasından 2 bin lira çaldıkları ileri sürülen 2 zanlı yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir marketten 2 bin lira çaldıkları iddia edilen 2 hırsızlık zanlısı, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı.

Medrese Mahallesi'ndeki bir markete gelen 2 kişi, market sahibinden bir kasa soda istedi. İş yeri sahibinin marketin arkasındaki depoya gitmesinden faydalanan şüpheliler, kasada bulunan 2 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Soda kolisini getirdiğinde şüphelilerin gittiğini gören market sahibi G.Ş, kasadaki 2 bin liranın çalındığını anlayınca polise ihbarda bulundu.

Ekipler, MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinden iş yerine gelen iki kişinin R.A. (17) ve M.C.Ş. (16) olduğunu tespit etti.

Zanlılar, Ahi Evran Mahallesi'ndeki bir parkta yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan zanlıların üzerinde marketten aldıkları değerlendirilen bir miktar para çıktı. Şüphelilerin aldıkları paranın bir kısmını harcadıkları, geri kalanını da üzerilerinde sakladıkları belirlendi.

Şüphelilerin yapılan sorgularında Aşıkpaşa Mahallesi'ndeki zirai ürünler satan bir dükkandan da bin 100 lira aldıkları da tespit edildi.

R.A. ve M.C.Ş, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.