pendik escort bayan
ak

Mardin'deki Terör Saldırısı

25.07.2016 - 17:43, Güncelleme: 25.07.2016 - 17:43
 

Mardin'deki Terör Saldırısı

Derik ilçesinde PKK'lı terörsitlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis Ramazan Akyürek'in Konya'daki evinde yas var- Şehit polisin ağabeyinin de 5 ay önce kalp krizinden

KONYA (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı terörsitlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis Ramazan Akyürek'in Konya'daki ailesine acı haber verildi.Akyürek'in merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde ikamet eden eşi Münire Akyürek'e acı haberi emniyet yetkilileri verdi.Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan şehit yakınları ve mahalle sakinleri de şehit polisin evinin önünde toplandı. Şehit polisin Sarayönü ilçesi Başhüyük Mahallesi'nde yaşayan, kalp rahatsızlığından dolayı uzun süre tedavi gördüğü öğrenilen annesi Yıldız Akyürek'e sağlık görevlilerinin refakatinde acı haberin verildiği öğrenildi.Evli ve iki çocuk babası polisin ağabeyi Mustafa Akyürek'in 5 ay önce kalp krizinden vefat ettiği bildirildi. Şehit Ramazan Akyürek'in Konya kadrosunda olduğu, son bir yıldır Doğu Anadolu bölgesinde görev yaptığı ve bir aydır Mardin'de görevlendirildiği belirtildi.
Derik ilçesinde PKK'lı terörsitlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis Ramazan Akyürek'in Konya'daki evinde yas var- Şehit polisin ağabeyinin de 5 ay önce kalp krizinden

KONYA (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı terörsitlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis Ramazan Akyürek'in Konya'daki ailesine acı haber verildi.

Akyürek'in merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde ikamet eden eşi Münire Akyürek'e acı haberi emniyet yetkilileri verdi.

Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan şehit yakınları ve mahalle sakinleri de şehit polisin evinin önünde toplandı.

Şehit polisin Sarayönü ilçesi Başhüyük Mahallesi'nde yaşayan, kalp rahatsızlığından dolayı uzun süre tedavi gördüğü öğrenilen annesi Yıldız Akyürek'e sağlık görevlilerinin refakatinde acı haberin verildiği öğrenildi.

Evli ve iki çocuk babası polisin ağabeyi Mustafa Akyürek'in 5 ay önce kalp krizinden vefat ettiği bildirildi.

Şehit Ramazan Akyürek'in Konya kadrosunda olduğu, son bir yıldır Doğu Anadolu bölgesinde görev yaptığı ve bir aydır Mardin'de görevlendirildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.