pendik escort bayan
ak

Marangozlar TÜYAP fuarını gezdi

27.10.2016 - 14:26, Güncelleme: 27.10.2016 - 14:26
 

Marangozlar TÜYAP fuarını gezdi

Sivas Marangozlar Esnaf Odası Tüyap fuarını gezerek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını yakından görme imkanı buldular.

Sivas Marangozlar Esnaf Odası Tüyap fuarını gezerek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını yakından görme imkanı buldular.Başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde düzenlenen fuarları yakından takip eden Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından takip ediyor.İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen Makine ve Malzeme fuarı için de organize yapan oda başkanı Rafet Raif Aydın, üyeleri önce fuara götürdü, daha sonra Çanakkaleye gezi programı düzenleyerek şehitlik ve bölgedeki tarihi mekanları görme imkanı buldular.Fuar ve Çanakkale gezisinin esnaflar açısından önemli olduğunu ifade eden oda başkanı Raif Aydın, fuarlarda yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından gördüklerini söyledi. Esnafların teknolojiyi ve yeni çıkan ürün yelpazesini görmesi açısından fuarların faydalı olduğunu dile getiren Aydın, “Üyelerimi bilgilendirmek ve gezi programlarıyla fuarlara katılımlarını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz yıldan itibaren hem fuar ziyaretleri hem de farklı illeri ziyaret ederek, meslektaşlarımın yoğunluğunu bir nebze de olsa azaltmaya gayret gösteriyoruz. Yeniliklere ayak uydurmak ve işyerlerimizi geliştirmek için bu tür fuarlar çok faydalı oluyor. Fuarlara katılan firmaları tek tek ziyaret ederek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını inceledikten sonra makinelerini yenileyecek arkadaşlar bağlantılarını yapıyor. Bu tür fuar etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek”dedi.İstanbuldan sonra Çanakkale’de geçtiklerini kaydeden Aydın, gelen arkadaşlarının bazılarının ilk kez Çanakkale savaşının yapıldığı bölgeleri gördüğünü, şehitliği ziyaret ettiklerini , tarihi mekanları gördüklerini dile getirerek, esnafların geziden memnun ayrıldıklarını sözlerine ekledi. 
Sivas Marangozlar Esnaf Odası Tüyap fuarını gezerek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını yakından görme imkanı buldular.

Sivas Marangozlar Esnaf Odası Tüyap fuarını gezerek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını yakından görme imkanı buldular.

Başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde düzenlenen fuarları yakından takip eden Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından takip ediyor.


İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen Makine ve Malzeme fuarı için de organize yapan oda başkanı Rafet Raif Aydın, üyeleri önce fuara götürdü, daha sonra Çanakkaleye gezi programı düzenleyerek şehitlik ve bölgedeki tarihi mekanları görme imkanı buldular.
Fuar ve Çanakkale gezisinin esnaflar açısından önemli olduğunu ifade eden oda başkanı Raif Aydın, fuarlarda yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından gördüklerini söyledi.


Esnafların teknolojiyi ve yeni çıkan ürün yelpazesini görmesi açısından fuarların faydalı olduğunu dile getiren Aydın, “Üyelerimi bilgilendirmek ve gezi programlarıyla fuarlara katılımlarını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz yıldan itibaren hem fuar ziyaretleri hem de farklı illeri ziyaret ederek, meslektaşlarımın yoğunluğunu bir nebze de olsa azaltmaya gayret gösteriyoruz. Yeniliklere ayak uydurmak ve işyerlerimizi geliştirmek için bu tür fuarlar çok faydalı oluyor. Fuarlara katılan firmaları tek tek ziyaret ederek yeni çıkan makine ve ekipmanlarını inceledikten sonra makinelerini yenileyecek arkadaşlar bağlantılarını yapıyor. Bu tür fuar etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek”dedi.


İstanbuldan sonra Çanakkale’de geçtiklerini kaydeden Aydın, gelen arkadaşlarının bazılarının ilk kez Çanakkale savaşının yapıldığı bölgeleri gördüğünü, şehitliği ziyaret ettiklerini , tarihi mekanları gördüklerini dile getirerek, esnafların geziden memnun ayrıldıklarını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.