pendik escort bayan
ak

Mantar Toplarken Kaybolan 3 Kişi Bulundu

04.11.2018 - 12:58, Güncelleme: 04.11.2018 - 12:58
 

Mantar Toplarken Kaybolan 3 Kişi Bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mantar toplamak için ormanlık alana giden ve bir süre sonra kaybolan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mantar toplamak için ormanlık alana giden ve bir süre sonra kaybolan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, merkez Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tandır Mahallesi yakınlarında ormanlık alana araçlarını park edip, mantar toplayan 3 kişinin kayıp olduğu bilgisine ulaştı.Ekipler, ormanlık arazide yaptıkları aramada Yalçın K, Mehmet G. ile İsmail D'yi, Kızılcaören Mahallesi yakınlarında buldu.Sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişinin durumunun iyi olduğu bildirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mantar toplamak için ormanlık alana giden ve bir süre sonra kaybolan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.Edinilen...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de mantar toplamak için ormanlık alana giden ve bir süre sonra kaybolan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tandır Mahallesi yakınlarında ormanlık alana araçlarını park edip, mantar toplayan 3 kişinin kayıp olduğu bilgisine ulaştı.

Ekipler, ormanlık arazide yaptıkları aramada Yalçın K, Mehmet G. ile İsmail D'yi, Kızılcaören Mahallesi yakınlarında buldu.

Sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.