pendik escort bayan
ak

Mansur Yavaş Aydınlıkevler'de Esnafı Ziyaret Etti

13.02.2019 - 17:18, Güncelleme: 13.02.2019 - 17:18
 

Mansur Yavaş Aydınlıkevler'de Esnafı Ziyaret Etti

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş:"Ankara değişime inanmış"

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankara değişime inanmış." dedi.Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Altındağ ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Çevreli Caddesi'ndeki esnafla buluştu.Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Mansur Yavaş, yaptığı değerlendirmede, "Ankara değişime inanmış ve bunu gerçekleştirecek. Memnunuz ilgiden." diye konuştu.Millet İttifakı'nın ortak adayı olan Yavaş'ın seçim turuna, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray da eşlik etti. Çıray, "Uzun yıllardır seçim kampanyalarına katılan biri olarak söylüyorum; esasen başkan seçimi kazanmış." dedi.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş:"Ankara değişime inanmış"

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankara değişime inanmış." dedi.

Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Altındağ ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Çevreli Caddesi'ndeki esnafla buluştu.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Mansur Yavaş, yaptığı değerlendirmede, "Ankara değişime inanmış ve bunu gerçekleştirecek. Memnunuz ilgiden." diye konuştu.

Millet İttifakı'nın ortak adayı olan Yavaş'ın seçim turuna, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray da eşlik etti.

Çıray, "Uzun yıllardır seçim kampanyalarına katılan biri olarak söylüyorum; esasen başkan seçimi kazanmış." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.