pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mansur Yavaş Açık Hava Toplantısına Katıldı

03.03.2019 - 16:58, Güncelleme: 03.03.2019 - 16:58
 

Mansur Yavaş Açık Hava Toplantısına Katıldı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan Temelli'de açık hava toplantısına katıldı

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan Temelli’de açık hava toplantısına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Yavaş, Ankara’nın her tarafını organize sanayi merkezleriyle donatacaklarını belirtti. Yavaş, "İlk yapacağımız iş, fuar alanını bir an önce bitirmek. Organize sanayilerin hepsine yardım edeceğiz. Bizler projelerimizi anlatacağız, sizler de hem bizi hem de rakiplerimizi dinleyip karar vereceksiniz." diye konuştu.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan Temelli'de açık hava toplantısına katıldı

ANKARA (AA) - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Sincan Temelli’de açık hava toplantısına katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Yavaş, Ankara’nın her tarafını organize sanayi merkezleriyle donatacaklarını belirtti.

Yavaş, "İlk yapacağımız iş, fuar alanını bir an önce bitirmek. Organize sanayilerin hepsine yardım edeceğiz. Bizler projelerimizi anlatacağız, sizler de hem bizi hem de rakiplerimizi dinleyip karar vereceksiniz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.