pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Manço Kardeşler Kızılcahamam’da

Siyaset 28.12.2018 - 14:43, Güncelleme: 28.12.2018 - 14:43
 

Manço Kardeşler Kızılcahamam’da

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Orhangazi Ortaokulu tarafından Barış Manço anısına düzenlenen etkinliğe, sanatçının oğulları Doğukan ve Batıkan Manço...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Orhangazi Ortaokulu tarafından Barış Manço anısına düzenlenen etkinliğe, sanatçının oğulları Doğukan ve Batıkan Manço da katıldı.Öğrenciler, Manço kardeşleri, okul önünde, gitar ve keman eşliğinde Barış Mahço'nun "Unutamadım" adlı şarkısını seslendirerek karşıladı.Duygulanan Manço kardeşler, sınıfları ziyaret etti, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu, Barış Manço'nun unutulmaz programlarından "Adam olacak çocuk" gösterisini izledi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Doğukan ve Batıkan Manço'yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okul müdürü Serdar Yurtyeri, Manço kardeşlere günün anısına plaket takdim etti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Orhangazi Ortaokulu tarafından Barış Manço anısına düzenlenen etkinliğe, sanatçının oğulları Doğukan ve Batıkan Manço...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Orhangazi Ortaokulu tarafından Barış Manço anısına düzenlenen etkinliğe, sanatçının oğulları Doğukan ve Batıkan Manço da katıldı.

Öğrenciler, Manço kardeşleri, okul önünde, gitar ve keman eşliğinde Barış Mahço'nun "Unutamadım" adlı şarkısını seslendirerek karşıladı.

Duygulanan Manço kardeşler, sınıfları ziyaret etti, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu, Barış Manço'nun unutulmaz programlarından "Adam olacak çocuk" gösterisini izledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Doğukan ve Batıkan Manço'yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul müdürü Serdar Yurtyeri, Manço kardeşlere günün anısına plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.