pendik escort bayan
ak

Manavgat'taki Bıçaklı Kavga Davası

29.01.2018 - 10:08, Güncelleme: 29.01.2018 - 10:08
 

Manavgat'taki Bıçaklı Kavga Davası

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla ilgili yargılanan sanık, 25 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı- Dava güvenlik gerekçesiyle Konya'da görüldü

KONYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, bir kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile ilgili yargılanan Paymal Parıltı'ya 25 yıl 5 ay hapis cezası verildi.Güvenlik gerekçesiyle Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Karaman M Tipi Cezaevinde tutuklu sanık, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.Müşteki sanıklar Fatih Sultan Mehmet Varol, Yusuf Özçelik, Mustafa Avşar ve Ahmet Demir ile yaşamını yitiren Mehmet Acar'ın kardeşi Mustafa Acar duruşmada hazır bulundu.Tutuklu sanık Parıltı, kavgada yaşamını yitiren Acar'ı kendisinin öldürmediğini ve kimin öldürdüğünü bilmediğini öne sürerek, beraatini talep etti.Müşteki sanıklardan Varol, sanık ve avukatının mahkemeyi yanlış yönlendirmeye çalıştığını savunarak, olay yerine kavga etmeye değil konuşmaya gittiklerini, Parıltı'nın Mehmet Acar ve Ahmet Demir'i hedef alarak bıçakla saldırdığını iddia etti.Diğer sanık savunmalarının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanık Parıltı'ya, "kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs, silahlı tehdit ve ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 25 yıl 5 ay hapis cezası verdi.Heyet, diğer sanıklar için para cezalarına hükmetti.Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 9 Eylül 2015'te iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüş, bıçakla ağır yaralanan Mehmet Acar, hastanede hayatını kaybetmiş, kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanmıştı. Olayda 2 kişi yaralanmıştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla ilgili yargılanan sanık, 25 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı- Dava güvenlik gerekçesiyle Konya'da görüldü

KONYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, bir kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile ilgili yargılanan Paymal Parıltı'ya 25 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

Güvenlik gerekçesiyle Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Karaman M Tipi Cezaevinde tutuklu sanık, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Müşteki sanıklar Fatih Sultan Mehmet Varol, Yusuf Özçelik, Mustafa Avşar ve Ahmet Demir ile yaşamını yitiren Mehmet Acar'ın kardeşi Mustafa Acar duruşmada hazır bulundu.

Tutuklu sanık Parıltı, kavgada yaşamını yitiren Acar'ı kendisinin öldürmediğini ve kimin öldürdüğünü bilmediğini öne sürerek, beraatini talep etti.

Müşteki sanıklardan Varol, sanık ve avukatının mahkemeyi yanlış yönlendirmeye çalıştığını savunarak, olay yerine kavga etmeye değil konuşmaya gittiklerini, Parıltı'nın Mehmet Acar ve Ahmet Demir'i hedef alarak bıçakla saldırdığını iddia etti.

Diğer sanık savunmalarının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanık Parıltı'ya, "kasten öldürme, öldürmeye teşebbüs, silahlı tehdit ve ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 25 yıl 5 ay hapis cezası verdi.

Heyet, diğer sanıklar için para cezalarına hükmetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 9 Eylül 2015'te iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüş, bıçakla ağır yaralanan Mehmet Acar, hastanede hayatını kaybetmiş, kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanmıştı. Olayda 2 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.