pendik escort bayan
ak

Mamak’ta Alt Yapı Çalışmaları

27.06.2019 - 13:48, Güncelleme: 27.06.2019 - 13:48
 

Mamak’ta Alt Yapı Çalışmaları

ANKARA (AA) - İlçe genelinde çevre, alt yapı ve yol sorunlarının çözümü için planlı programlı bir şekilde ilerlendiğini ifade eden Mamak Belediye...

ANKARA (AA) - İlçe genelinde çevre, alt yapı ve yol sorunlarının çözümü için planlı programlı bir şekilde ilerlendiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "İnsanlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak eksiklikleri gideriyoruz. Mamak'ımızın daha modern ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." dedi. Bir bölgenin gelişme sürecinde alt ve üstyapı çalışmalarının önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Köse, “İlçemizde hızlı yapılaşmayla paralel bir şekilde çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Ekiplerimiz, bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - İlçe genelinde çevre, alt yapı ve yol sorunlarının çözümü için planlı programlı bir şekilde ilerlendiğini ifade eden Mamak Belediye...

ANKARA (AA) - İlçe genelinde çevre, alt yapı ve yol sorunlarının çözümü için planlı programlı bir şekilde ilerlendiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "İnsanlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak eksiklikleri gideriyoruz. Mamak'ımızın daha modern ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Bir bölgenin gelişme sürecinde alt ve üstyapı çalışmalarının önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Köse, “İlçemizde hızlı yapılaşmayla paralel bir şekilde çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Ekiplerimiz, bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.