pendik escort bayan
ak

Maltepe'de Sokak Hayvanlarına Kış Desteği

22.11.2018 - 12:43, Güncelleme: 22.11.2018 - 12:43
 

Maltepe'de Sokak Hayvanlarına Kış Desteği

Maltepe Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların soğuktan korunması için 80 kulübe yaparak, ilçenin belli noktalarına yerleştirdi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların soğuklardan korunabilmesi amacıyla 80 kulübe yaparak, ilçenin belli noktalarına yerleştirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kış şartlarına uygun olarak hazırlanan 80 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara, muhtarlık önlerine ve ormanlık alanlara yerleştirildi. Özel bir sigorta şirketinin de destek verdiği çalışmalarda, kedi evi aynı anda 5 kedi, köpek kulübeleri de aynı anda 2 köpek kalabilecek şekilde tasarlandı. Konuya ilişkin Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın şu görüşlerine yer verildi:"Sokaktaki can dostlarımızı soğuğun etkisini hissettirmeye başladığı şu günlerde evsiz bırakmak istemedik. Elimizden geldiğince onlara yönelik sıcak yuvalar hazırladık. Zamanla kulübe sayılarımız da artacak. Yeterli olmasa da her sene, ortalama 100 kulübeyi hayvanlarımız için üretiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde, sokakta yaşayan can dostlarımız için daha farklı hizmetleri, imkanımız ölçüsünde sunmaya çalışacağız. Onlar bizim can yoldaşımız, onlar üşürse bizim yüreğimiz donar."
Maltepe Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların soğuktan korunması için 80 kulübe yaparak, ilçenin belli noktalarına yerleştirdi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların soğuklardan korunabilmesi amacıyla 80 kulübe yaparak, ilçenin belli noktalarına yerleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kış şartlarına uygun olarak hazırlanan 80 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara, muhtarlık önlerine ve ormanlık alanlara yerleştirildi. Özel bir sigorta şirketinin de destek verdiği çalışmalarda, kedi evi aynı anda 5 kedi, köpek kulübeleri de aynı anda 2 köpek kalabilecek şekilde tasarlandı.

Konuya ilişkin Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın şu görüşlerine yer verildi:

"Sokaktaki can dostlarımızı soğuğun etkisini hissettirmeye başladığı şu günlerde evsiz bırakmak istemedik. Elimizden geldiğince onlara yönelik sıcak yuvalar hazırladık. Zamanla kulübe sayılarımız da artacak. Yeterli olmasa da her sene, ortalama 100 kulübeyi hayvanlarımız için üretiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde, sokakta yaşayan can dostlarımız için daha farklı hizmetleri, imkanımız ölçüsünde sunmaya çalışacağız. Onlar bizim can yoldaşımız, onlar üşürse bizim yüreğimiz donar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.